• Anonym (Par i Sthlm)

    Öppet förhållande

    Vi är ett gift par (båda 38 år), som under senaste åren letat spänning i vardagen. Det har lett till att vi numera har ett ganska öppet förhållande. Det är dock lite svårt att hitta likasinnade. Våra krav är ganska höga och annonser på diverse sidor (BC, osv) verkar mest dra till sig väldigt många som inte lever upp till vår standard. Skulle vara mycket intressant att höra andra par (i åldrarna 20-50 år) berätta hur de gör för att komma i kontakt med andra par? Vi brukar även vara med andra på egen hand men just snygga par verkar svårare att hitta. Parklubbar är inget för oss, men kanske lite exklusivare fester för utvalda skulle vara något. Frågan är bara var man hittar det?

    Det är ett spännande liv att utforska. Vi har varit gifta i 15 år och är fortfarande svårt förälskade och trygga i vår relation men anser att livet är för kort för att inte ha lite roligt. Det finns säkert en uppsjö av moralpredikanter som gärna yttrar sig i såna här trådar, men skulle uppskatta om ni håller er till andra trådar där även ni hittar likasinnade.

    Så, ni som lever i öppna relationer, partnerbyten, osv. Dela gärna era erfarenheter och kom med tips om hur och var ni hittar likasinnade!

  • Svar på tråden Öppet förhållande
  • Anonym (Par i Sthlm)

    Spännande. Skickade ett pm

Svar på tråden Öppet förhållande