• Anonym (...)

    Orolig för att blivande sambo ska sluta jobba...

    Du har helt rätt. Låter som att han vill flytta ihop för att slippa försörja sig själv...? Tycker hans inställning är bortskämd och omogen. Oattraktiva egenskaper. Klipp dig och skaffa ett jobb! Och självklart behåll det du har tills du fått ett annat!

  • Anonym (...)
    Anonym (B) skrev 2019-08-13 22:53:46 följande:

    Tyvärr är det så att det är onaturligt att inte ha en drivkraft att försörja sig, oavsett om man har ett kall eller inte. Jag känner många musiker och konstnärer som trots att de har ett kall aldrig lyckats tjäna pengar på sitt kall utan jobbar med helt andra andra saker istället. Det är nämligen så att de flesta som lärt sig spela gitarr hyfsat eller måla vackra landskap aldrig kommer tjäna några pengar på det.

    För de allra flesta är det inget konstigt med att jobba hårt så att man har mat på bordet men för ett fåtal människor så är det tvärtom så att de inte har någon motivation alls att försörja sig. Då är det lätt att förstå att de har mycket svårt att acceptera att de ska välja att jobba istället för att låta en annan person betala räkningarna.


    +1. Instämmer helt.
Svar på tråden Orolig för att blivande sambo ska sluta jobba...