• Stolt Farsa
    Mon 12 Aug 2019 13:12
    7205 visningar
    178 svar
    178
    7205

    Ni som är otrogna hur känns det?

    Ja. Hur känns det egentligen

    Omröstning
    Du måste logga in för att rösta eller se resultatet av omröstningen.
  • Svar på tråden Ni som är otrogna hur känns det?
  • Stolt Farsa
    Mon 12 Aug 2019 20:23
    #4
    Anonym (Kåta killen) skrev 2019-08-12 16:01:35 följande:

    Nej,hon vet inget och om hon får reda på det så får jag ta konsekvenserna,då jag är mer översexuell än vad hon är,hon vet om att jag ligger med killar i bland men det ser hon inte som ett hot utan att jag ska få leva ut min bisexuella del i mig.


    Hur tror du att hon skulle reagera på det om hon fick reda på det? Skulle hon bli mycket ledsen eller är det något hon snabbt skulle svälja och gå vidare?
  • Stolt Farsa
    Tue 13 Aug 2019 07:09
    #7
    Anonym (Livsnjutaren) skrev 2019-08-12 22:45:14 följande:

    Känns otroligt skönt och tänder verkligen på spänningen den ger mig. Är otrogen med samma man sedan några år tillbaka och han ger mig sån njutning som min man aldrig kunnat.


    Skulle du rekommendera vänner och bekanta att vara otrogna?
  • Stolt Farsa
    Tue 13 Aug 2019 07:11
    #8
    Anonym (Bara bra) skrev 2019-08-13 04:52:39 följande:

    Jag vill ha massor av sex. Min fru vill inte ha sex. Så jag har i över 15års tid träffat gifta kvinnor för hämningslös sex. Ingen idé att diskutera partnerbyten och att ha rätt att träffa andra med min fru då hon har en sjukligt stark övertygelse att är man gift är man monogam. Väljer självklart alltid gifta kvinnor dels för att det ger en extra kick och dels för att man minskar risken för hon skall börja prata om det till höger och vänster. Man har så att säga lika mycket att förlora.

    Tro inget annat jag älskar min fru och hoppas för hennes skull att hon inte får reda på mina små nöjen.


    Tycker du att det du gör är rätt eller tycker du att det är fel men kanske inte så farligt.
  • Stolt Farsa
    Tue 13 Aug 2019 12:27
    #29
    Anonym (Bara bra) skrev 2019-08-13 07:19:25 följande:

    Kan faktiskt inte se något större fel. Min fru och jag har bra och trygga liv och jag är väldigt mycket trevligare när jag inte är sexuellt frustrerad och att tjata mig till sex eller vilja ha ställa upp sex är inte något jag skulle trivas med.

    Synd bara att min fru inte kan skilja på sex och kärlek det skulle vara ännu bättre om man kunde vara ärlig.


    Tror du att många som är otrogna har bilden av att "Det han/hon inte vet lider hon inte av".
  • Stolt Farsa
    Tue 13 Aug 2019 12:52
    #32
    +2
    Anonym (Bara bra) skrev 2019-08-13 12:42:34 följande:
    Självklart är det så. Så är det i andra sammanhang också. Kan garantera att jag långt ifrån alltid är ärlig när frun kommer hem från frissan, optikern eller shoppingturen. Efter en lång relation så är det också ett tecken på respekt att vara lite försiktig med vad man säger och delar med sig av. Jag vet mycket väl vad hon tycker om otrohet och jag känner mig själv hur jag blir när jag är sexuellt frustrerad. Kan tyckas oärlig då man avgett vissa löften men löften bryter man titt som tätt och det var löften som gavs när vi var nyförälskade och fortfarande var i kaninstadiet. Där är vi inte idag och det minst dåliga alternativet för alla är att smyga och hoppas på att vissa hemligheter får följa med ner i graven.
    Jag håller med om att vi inte är ärliga med allt, och jag vet inte heller om det är ett ideal vi vill uppnå.

    Men. Håller du inte med om att det är lite skillnad på att ljuga om ifall man har glömt att köpa toapapper än att säga att man skall gå på gymmet när man egentligen skall ha sex med en annan människa som din fru inte känner till.

    Jag tror inte att din fru skulle lämna dig om du ljög om att du glömde köpa toapapper men konsekvenserna är ju mycket mer långtgående om hon skulle komma på att du är otrogen. 

    Jag vet inte, jag kommer nog aldrig att förstå det där. 
  • Stolt Farsa
    Tue 13 Aug 2019 13:21
    #34
    Anonym (Bara bra) skrev 2019-08-13 13:01:51 följande:

    Man är olika, ser inte någon större skillnad på att säga att man blir lite sen och har lite skoj på vägen hem än att att säga att det var en väldigt snygg klänning du köpt när man egentligen menar att det där skulle jag inte ens vilja använda när jag kollar oljan i bilen.

    Har helt enkelt inte samma koppling mellan relation, kärlek och sex som min fru och vissa andra har. Har samma problem att förstå att det är så stor skilnad på att ljuga om otrohet än att vara oärlig i andra sammanhang och avstå från att servera en sanning som motparten inte skulle må bra av, så hur krast det än kan låta så det man inte vet behöver man inte gråta över.


    Ja jag får nog köpa din förklaring om att vi är olika helt enkelt. Någon annan förklaring finns väl egentligen. En fråga bara. Om din fru mot förmodan skulle få reda på vad du gör räknar du med att er relation är slut Då?
  • Stolt Farsa
    Wed 14 Aug 2019 16:02
    +2

    Kan säga att jag som startade tråden aldrig kommer kunna förstå otrohet och varför man skall rättfärdiga det. Jag hoppades kanske kunna förstå efter alla svaren men jag känner inte att jag kommit ett dugg närmare

Svar på tråden Ni som är otrogna hur känns det?