Inlägg från: Anonym (K) |Visa alla inlägg
  • Anonym (K)

    öppet förhållande

    Anonym (Radhuskillen) skrev 2019-08-13 10:16:40 följande:

    Har försökt ta upp det i flera längre förhållanden men tjejerna har alltid tyvärr sagt att de kan de inte alls tänka sig. Men inte har de så stor sexlust heller.. 

    De är väl uppfostrade så. Men skumt är det. Förhållande utan sex håller inte om inte båda är asexuella. Och de asexuella är väldigt få...


    Ja vad skumt att man inte vill få hem äckliga könssjukdomar av partnern som inte tycker att en själv duger.

    Det skumma är killar som offrar allt bara för att få ligga.
  • Anonym (K)
    Anonym (Radhuskillen) skrev 2019-08-13 14:04:33 följande:

    Nja, du förenklar som en liten moraltant, riktigt skojigt. Det där med risken för könssjukdomar behöver man prata om. Om partnern hemma helt förlorat sin sexlust så är ju risken obefintlig. Den här risken går att hantera och bot finns om det värsta mot all förmodan skulle inträffa. Är du en amerikansk moralhysteriker? Vet du inget om vanliga könssjukdomar? Har du levt alls?

    Det är inget skumt med män eller kvinnor som har sexualdrift inkl behov av intimitet. Det är djupt biologiskt inom vår art människan. Känner du till att du är en biologisk varelse och att du därför oftast har sexuella behov om du är frisk.

    Det skumma är okunniga anonym som du som har helt puritanska årsikte rom mänsklig sexualitet. Om vi får fler som du i samhället kan det blir riktigt knäppt..


    Jag ser att det verkligen finns gräsliga varelser på jorden. Ja, få se botemedel mot hiv? Herpes?

    Jag är en människa, inget djur.
Svar på tråden öppet förhållande