Forum Sex & Sånt - Sex & samlevnad
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • öppet förhållande

  Tis 13 aug 2019 14:55 Läst 0 gånger Totalt 21 svar
  Visar endast inlägg av Anonym (Fyll i anonym signatur) - Visa alla inlägg
 • Anonym (Fyll i anonym signat­ur)
  Återställ
  Tis 13 aug 2019 14:55 #5
  Anonym (Radhuskillen) skrev 2019-08-13 14:04:33 följande:

  Nja, du förenklar som en liten moraltant, riktigt skojigt. Det där med risken för könssjukdomar behöver man prata om. Om partnern hemma helt förlorat sin sexlust så är ju risken obefintlig. Den här risken går att hantera och bot finns om det värsta mot all förmodan skulle inträffa. Är du en amerikansk moralhysteriker? Vet du inget om vanliga könssjukdomar? Har du levt alls?

  Det är inget skumt med män eller kvinnor som har sexualdrift inkl behov av intimitet. Det är djupt biologiskt inom vår art människan. Känner du till att du är en biologisk varelse och att du därför oftast har sexuella behov om du är frisk.

  Det skumma är okunniga anonym som du som har helt puritanska årsikte rom mänsklig sexualitet. Om vi får fler som du i samhället kan det blir riktigt knäppt..


  Grejen är ju den att mannen oftast bara ser sitt behov (sex) men glömmer kvinnans behov av att känna sig uppskattad och sedd (annat än en sexuell/biologisk varelse)

  Hade båda lyssnat pp VARANDRAS behov så hade mannen (du) aldrig behövt vara orolig för kvinnans (din frus) bristande intresse för sex.
 • Anonym (Fyll i anonym signat­ur)
  Återställ
  Tis 13 aug 2019 15:48 #9
  Anonym (Radhuskillen) skrev 2019-08-13 15:13:23 följande:

  Gamla klyschor, tyvärr. Tröttsamt. Så mannen har ansvar för sin egen sexualitet och även för kvinnans? Har kvinnan  något ansvar för sin egen sexualitet? Mannen glömmer oftast men kvinnan glömmer inget? Mannen ser till sitt behov men kvinnan gör det inte? Hur omodern är du, ännu en amerikansk moraltant utan någon kunskap i biologi?

  Så klart man ska försöka hitta varandra i gemensam sexualitet. Ingen säger emot det. Total självklarhet. Låt oss diskutera TS frågeställning nu.


  Du fattar ju noll!!

  ?Kvinnan? vill inte ha sex, hon vill bli sedd och uppskattad.

  Då kommer hennes lust per automatik och mannen har inget att oroa sig för. Vem som gör vad i sängkammaren är en helt annan diskussion.

  Jag förstår att du saknar sex om du inte ens kan läsa vad som står svart på vitt i en text.

  Klart slut
 • Anonym (Fyll i anonym signat­ur)
  Återställ
  Tis 13 aug 2019 17:29 #18
  Anonym (Ja) skrev 2019-08-13 16:29:47 följande:

  Knasigt nog är jag tillsammans med en kille som älskar sex, men vi har öppet förhållande.


  Är du inte svartsjuk på hans affärer då?
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll