• soltroll

    Vi som vill snacka ägglossningstester. Svaga/starka ?

    Precis en tråd jag behövde :))

    Har för första gången börjat använda äl tester. Det här måste väl vara positivt??:)

  • soltroll
    Tr0ust skrev 2019-08-13 16:01:51 följande:

    Solklart! Varför använder du inte dig av digitala test? :)


    Jag tycker de är för dyra, jag är inte så mycket för att hålla på att testa så jag köpte de här mest för "skoj" skull för att se:) Så den här månaden har jag använt äl test och börjar tempa oxå. Och allt stämmer överens med kalenderappen jag använt sedan länge. Lite intressant bara att nu när jag tagit tester och har koll på det visat så känner jag Inga symtom, jag brukar alltid känna av äl massor. Jag som bestämde förra månaden att lägga ner allt sånt här och bara mysa ned sambon och hoppas på bästa:)
  • soltroll
    swallow the big moon skrev 2019-08-14 10:02:32 följande:

    Ringde min man och sa att hans leverans kommit (Vi har företag och den kom faktiskt) så jag sa "möt mig på lagret så kör vi en bebisdans) hahaha han skrattade åt mig haha han kommer strax


    Haha "bebisdans" vad fint det låter:))

    Härligt när man kan säga rakt ut vad som behövs att göras, och inte behöva flörta och försöka på andra sätt att förföra mannen när det är dags;))
  • soltroll


    Det översta är från idag, det undre från igår.

    Inget utav dom anses som positivt eller?:/

    Tempen hoppar upp och ner och är inte riktigt så låg som den brukar vid äl, så den fattar jag inget av nu.. Förra månaden hade jag äl mycket tidigare än vad jag borde. Så jag känner att jag har knappt någon koll på kroppen den här månaden.
Svar på tråden Vi som vill snacka ägglossningstester. Svaga/starka ?