• AnnaAgaton

    Vi som vill snacka ägglossningstester. Svaga/starka ?

    Hej! Ny med o testa med ägglossningstest , köpte clearblue med smiley för känns inte som det stämmer med appar o jag känner inget annorlunda kring ägglossning .. men nu verkar det ju konstigt är på bim+6 bara igår blev det negativt med bara rund ring idag blinkande smiley känns ju lite väl tidigt att det ska börja med smiley redan? Enligt app ägglossning nästa fredag?! Kan jag ha klantat till det att jag testade med senare urin igår och idag med morgonurin? Så egentligen är de inte smiley utan att det bara blev stegring för att de va morgonen idag?! Hoppas någon orkar läsa mitt inlägg o ge input! Känns som testet inte alls kommer funka... om det blev fel med stegringen.

  • AnnaAgaton

    Jag känner inte av det, har en dotter snart 3 PR försöker få till ett lillasyskon så blir o försöka med ägglossningstest för o få koll.. hade varit najs o veta ju... men överlag kör vi bara på och har sex ofta och hoppas på det bästa för det var så dottern kom till när jag slutade att vara besatt av att bli gravid och bara sexade på:)


    NeaK skrev 2019-09-15 11:49:49 följande:

    Är det fler här som INTE känner av sin ÄL men ändå tidigare har blivit gravida? Jag får typ smått panik av att jag inte har några ÄL flytningar Har ju som sagt ett barn så gravid kan jag ju bli så vet inte varför jag nojjar så men vill ju kunna bli gravid fortare än sist när det väl är dag. Då blev jag gravid vid första försöket med Bisolvon.


Svar på tråden Vi som vill snacka ägglossningstester. Svaga/starka ?