• NeaK

    Vi som vill snacka ägglossningstester. Svaga/starka ?

    Halloj!

    Jag hoppar in i den här tråden.


    Vi fik vårat första barn för ett år sen och nu vill jag att vi ska försöka få till nästa. Har ännu inte övertalat min man än.
    Jag hade lovat mig själv att inte bli lika hispig som när vi försökte tillverka första, men nu är jag där ändå. Har haft mens sen i juli och då kände jag av ÄL så tydligt med både värk och massa flytningar. Den här och förra månaden känner jag typ ingenting. Lite molvärk tidigare i veckan kanske och sen två dagar tillbaka massa finnar (hade det förra månaden också). Har därför börjat med tester den här månaden och till nästa har jag även tänkt köra med rosenrot och bisolvonmetoden.


    Har kört tester sen i torsdag, och är idag på dag 14 i cykeln och har i princip alltid haft 28 dagar cykler. Har sett en stegring sedan i torsdags och idag ser det ut så här. Är det positivt? Självklart kan jag ta ett till imorgon för att se om det blir ngn skillnad..

    Är det fler än jag som inte känner av ÄL? Sonen tog nio månader att få till med ett MF och ett MA så vill så gärna att det ska funka snabbare nu..

  • NeaK
    Närsomhelstnu skrev 2019-09-15 10:52:58 följande:
    Du kan ju ha missat stegringen. De dagarna runt äl tar jag ofta två test för att se skillnaden. So k tar jag alltid mina test sent på dagen, mina ger bäst utslag vid 16 på em.
    Mudcakemonster skrev 2019-09-14 19:18:56 följande:

    Vet inte om detta hör hit MEN vad har ni för erfarenheter med att äl test visar positivt vid eventuell graviditet och vid mens?

    (Tog i min desperation ett äl test när mina gravstickor var slut)

    Har nu köpt ett nytt och skall testa i morgon, men det positiva äl testet är allt jag kan tänka på ikväll :)


    Asså ja, jo så kan det vara att de ger utslag på grasviditet. Men de jag sett som fått de har fått tydliga plus på stickan samtidigt. Jag har olika starka test under månaden, tog ett igår som var supersvagt, men för futa dagar sen va nästan lika starkt som kontrollstrecket men inte positivt :/
    Jag har inget jättebehov av att veta precis när den är så känner inte att jag behöver ta två på en dag. Och skulle det ske inom 24 timmar från nu skulle det ju ses på stickan. Katnske tar ett i kväll eller imorgon bitti. Blir det svagare kan jag ju ta det som att jag haft ÄL typ i natt och har ju lite koll då till nästa månad. (Y)
  • NeaK

    Är det fler här som INTE känner av sin ÄL men ändå tidigare har blivit gravida? Jag får typ smått panik av att jag inte har några ÄL flytningar Skrikandes Har ju som sagt ett barn så gravid kan jag ju bli så vet inte varför jag nojjar så men vill ju kunna bli gravid fortare än sist när det väl är dag. Då blev jag gravid vid första försöket med Bisolvon.

  • NeaK
    Närsomhelstnu skrev 2019-09-15 12:31:12 följande:
    Precis :)
    Bara för att så hade jag världens ÄL-flytning nu när jag var på toa :P Så kanske inte helt ute och cyklar (Y)
  • NeaK
    ensamärstark skrev 2019-09-15 22:14:59 följande:

    J


    Får jag fråga vilken bisolvon du äter och hur du tar? När och hur mycket? Sugen på o testa!!
    Jag har bara gjort det under en cykel och det var när vår son blev till. Jag har de tabletterna och jag tror jag tog en tablett varje morgon från mens start och fram till ÄL. Tänker att jag ska börja med det igen nästa månad om jag får med mig mannen på tåget samt att jag ska prova Rosenrot.
Svar på tråden Vi som vill snacka ägglossningstester. Svaga/starka ?