• Mikaelamini

    Vi som vill snacka ägglossningstester. Svaga/starka ?

    Någon annan som varit med om att testet är bakochfram? Aldrig varit med om det och har tagit många testet, haha!

  • Mikaelamini

    Ni som kan det här med ägglossning, jag har en fråga!

    Jag ammar fortfarande men dragit ner på det rejält. Dom första mensarna osv var extremt långa och oregelbundna och jag fick positivt på äl-test lite då och då under samma månad. Sedan september har jag slutat amma på kvällarna/nätterna och då fick jag positivt äl-test på dag 24 och sen när det blev negativt så var det totalt blankt efter det ända tills mensen kom (dock bara 7 dagar efter äl så fanns ingen chans till graviditet där. Men bättre än luteafasen på 4 dagar jag hade innan!) Tror ni jag hade riktig ägglossning då? Hade även fertilt sekret vilket jag inte hade dom andra månaderna men har ingen stark äl-smärta längre som jag brukade ha innan jag fick barn.

    Fått positivt igen idag och igår (dag 19, yay!), har fertilt sekret men saknar den där smärtan.. försöker även tempa denna gången men sover så osammanhängande så vet inte om det går.

    Kort och gott, om man får väldigt positiva test och som sen blir helt och hållet blanka och håller sig blanka, tror ni det blev ägglossning då?

  • Mikaelamini

    Hej! Jag hade garanterat ägglossning för 3 dagar sedan. Har tempat så är säker. Förra månaden så var ägglossningstesten helt blanka efter äl, men tog ett imorse för att se bara och det är ju rätt starkt? Hur brukar era test se ut efter äl? Förstår ingenting..

Svar på tråden Vi som vill snacka ägglossningstester. Svaga/starka ?