• swallow the big moon

    Vi som vill snacka ägglossningstester. Svaga/starka ?

    Hej

    Tänkte vi kunde ha en tråd för äl-tester.

    Där man kan dela sina test för input eller man vill dela sina stegringar för dem som är nya på Äl-testet.

  • Svar på tråden Vi som vill snacka ägglossningstester. Svaga/starka ?
  • AAAN89


    Hej!

    Hoppas få mer svar här :)

    Har haft ont i ljumskarna i några dagar, mycket ont i går kväll. Tagit apiforce halva denna månaden och min ägglossning som brukar vara 19:e varje månad flyttades fram tydligen.

    Men vad tror ni om bilderna. Jag och maken har ej haft samlag denna veckan pga att jag varit bortrest, men finns det fortfarande chans att bli gravid?

    Tacksam för svar!
  • Özlem03

    Hej min mens tog slut den 27/10 och testade cb digital äl test på fredagen den 30/10 fick fast gubbe , tog testet 31/10 och idag 1/11 samma sak där , fast glad gubbe. Vi har nu haft samlag dessa dagar. Min fråga är hur många dagar kan man ha fast gubbe? När har jag äl?? Hoppas på svar!!

  • My19

    Köpte ägglossningstest. Första två dagarna ja testa var det bara kontroll streck. Sen två dagar var det ett svagt streck och kontrollstreck. Mina symtom var som dom brukar vara när jag har ägglossning. Hur ska man ens tyda dom där testen? Aldrig fått ett positivt även fast jag vetat helt säkert att jag haft ägglossning. Men svagt streck är negativt? Eller?

  • Snäckan92

    Jag kör CB Digital Äl-test. Enl appen Flo ska de vara ÄL på onsdag, då bör jag då glad gubbe imorn?

    Kan man testa sig både fm o kväll? Min tidigare app verkar ha visat fel, så hoppas pricka äl denna gång. Har iallafall 12 stickor kvar, så är inte rädd att göra slut på dem innan äl. CD 14 idag

  • Amandap95

    Har jag ägglossning nu? Kisset var lite utspätt för att jag druckit mkt ???? var inte alls meningen att jag skulle göra ett test men blev så endån ????

  • Snäckan92
    Amandap95 skrev 2020-11-23 20:02:50 följande:

    Har jag ägglossning nu? Kisset var lite utspätt för att jag druckit mkt ???? var inte alls meningen att jag skulle göra ett test men blev så endån ????


    Det verkar så, bara mys ????
  • Amandap95
    Snäckan92 skrev 2020-11-23 20:11:45 följande:

    Det verkar så, bara mys ????


    Ahh tack ???? gjorde ett nyss och den var svagare. De första är gjort vid 17 tiden. Går de att bli gravid endån? Fast de blir svagare?
Svar på tråden Vi som vill snacka ägglossningstester. Svaga/starka ?