Forum Relationsproblem - Känsliga rummet
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • ÄR allting mitt fel? Jag börjar tappa hoppet om allt

  Tis 13 aug 2019 09:28 Läst 0 gånger Totalt 92 svar
  Visar endast inlägg av Anonym (Louise) - Visa alla inlägg
 • Anonym (Louis­e)
  Återställ
  Tis 13 aug 2019 09:28 #2

  Är du samma person som skrivit tråden om att din kille kör silent treatment mot dig och barnen? Samt inte gör något hemma?

  Oavsett; lämna TS! Han kör psykisk misshandel mot dig. Han psykar dig rejält. Lämna innan han knäckt dig och barnen totalt!

  Du kan inte ändra honom.

 • Anonym (Louis­e)
  Återställ
  Tis 13 aug 2019 09:54 #6 +1

  TS, ring till en kvinnojour. De kommer att känna igen allt du berättar om och kan stötta och råda dig.

  Vet inte var du bor men i Stockholm är telefonnumret 08 644 0920 till Alla Kvinnors Hus. Ring idag!

  Att du vill prata känslor är verkligen inte konstigt. Det gör och bör man göra i alla förhållanden. Att du vill prata om hur ni har det och hur han beter sig är inte konstigt utan vuxet och normalt.

  Han har såklart inte lust med det. Han vill inte stå till svars för hur han beter sig.

  Det är helt sjuka grejer han blir sur för och psykar dig för.

 • Anonym (Louis­e)
  Återställ
  Tis 13 aug 2019 10:14 #10 +1
  Anonym (Båda sidor) skrev 2019-08-13 10:06:16 följande:

  Ni mår säkert dåligt av detta båda två. Jag känner igen det så väl i både mig själv och honom. Jag har varit på båda sidorna. Kan även tillägga att jag varit tillsammans med en psykopat i många år. Jag försökte ta mig därifrån men lyckades inte. HAN är den som hotar med att bryta upp. Han har sömnproblem. Han tar antidepp. Han har ju fått dom av en läkare?! Då har han ju vågat prata för att fö recept.

  Nu kanske kunde se er efter nya vägar att kommunicera? Har ni pratat om terapi tillsammans? Boka en akutsession. Finns även online.

  Trots att jag levt med en psykopat, blivit misshandlad, nedtryckt osv så vet jag att det faktiskt är väldigt få personer som är riktigt onda. De flesta provocerad av fel miljö och begår onda handlingar.


  Antingen är du rejält hjärntvättad eller så vill du jävlas med TS. Oavsett är det taskigt att du skriver så till en människa i nöd.

  Det sista stycket bara skriker victim blaming. Det är så kvinnomisshandlare resonerar: om inte hon gjort si eller så hade jag inte behövt slå henne. Det är hon som provocerar mig till att misshandla henne. Osv i all oändlighet.

  Var finns hans ansvar? Det är få killar som har det så bra som han. TS sköter hemmet och barnen. Han får tom sova på övervåningen så han ska få sova ostört på natten. (TS sömn då...?) Varför beter han sig inte vuxet? Varför psyka istället för att säga: jag önskar ha det si och så.

  Hoppas att du ska finna bra relationer i framtiden, Båda sidor.
 • Anonym (Louis­e)
  Återställ
  Tis 13 aug 2019 10:35 #12
  Anonym (Båda sidor) skrev 2019-08-13 10:26:15 följande:

  Jag är varken hjärntvättad (längre) eller vill jävlas.

  På familjeliv finns alltid bara en sida av myntet. Hur tror du att hans tråd hade sett ut?

  ?Min sambo pressar och tjatar om att jag måste prata känslor. Men jag kan inte. Jag får inte ro att fundera. Nu kan jag inte sova och jag är deprimerad och bara skäller på henne och orkar inte göra min del j hushållet eller vara en bra pappa. Jag ger snart upp och flyttar?

  Såklart att INGEN AV DOM MÅR BRA. Varför är det bara en av dom som ska rådas till hjälp? Det är pappan till hennes barn! Hon borde väl önska honom ett bra liv?


  Det är TS som har skrivit här. Vi har bara hennes ord att gå på. Det är hon som söker vår hjälp. Vi kan därför bara råda henne.

  Det är möjligt att han skulle skriva som du föreslog. Eller inte. Vi vet inte vad han tycker eller tänker. Inte ens TS vet det.

  Vi kan bara råda TS att rädda sig själv och barnen. När hon skriver lyser det starkt mellan raderna att detta är en person som mår mycket dåligt. Som är knäckt. Hon måste ta hand om sig och barnen först och främst. Hon kan inte vara killens mamma och psykolog. Man kan inte rädda någon som inte vill bli räddad. Han har ett ansvar för hur han beter sig.
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll