Inlägg från: Anonym (Skit i honom) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Skit i honom)

    ÄR allting mitt fel? Jag börjar tappa hoppet om allt

    Galenskap är att göra samma sak om och om igen och förvänta sig olika resultat. Men jag måste verkligen ge dig cred över att du orkar. Han vill ju inte eller kan inte bete sig annorlunda och sålänge han inte vill/kan så är det ingen ide att du fortsätter ?tjata? på honom om att ni ska prata och vara intima.

    Du har 3 val enligt mig.

    1. Ge det 6 månader då du helt slutar prata om er relation. Va mot honom såsom du önskar vara i en relation men förvänta dig INGET tillbaka. Låt honom vara en mansbebis och tjura, sucka och vara kall. Bry dig inte. Kanske kanske ger det honom en fristad att må bättre (om han nu mår så dåligt som han säger). Detta sätt har du ju inte provat innan, kanske något positivt kommer ut det? Skit i honom, hitta en hobby, spendera tid med kompisar. Lev ditt liv och var glad. Om inget förändrats efter 6 månader så får du ta ett nytt beslut över vad du ska göra.

    2. Ställa ett ultimatum. Följer han det inte så är det över.

    3. Lämna honom.

    Och snälla fina du. Du kommer utplåna dig själv om du fortsätter tro och kämpa för att han ska ändra sig. Det kommer inte hända. Ta hand om dig och sluta tro att din enda lycka i livet är att bli älskad av din man som beter Sig som en trotsig 5-åring.

Svar på tråden ÄR allting mitt fel? Jag börjar tappa hoppet om allt