• Aiyana

    Köpa in mig i hans hus?

    Anonym (Astrid) skrev 2019-08-14 06:30:29 följande:

    Ok tack för svaren. När vi bråkar så säger han att jag ska packa allt och flytta på dagen.. Därför. Han har nämligen 2 barn varannan vecka som är fruktansvärt oroliga för att jag ska ta huset på något sätt, så giftermål är det inte tal om. Däremot är jag skriven här och då borde sambolagen gälla, dvs att han inte kan kasta ut mig. Jag gav upp min jättefina hyresrätt i stan och flyttade till honom och hans barn. Vi kommer inte få några gemensamma barn, eftersom vi är klara med den biten.

    Så 3 månaders uppsägning gäller? 

    Eftersom hans hus är så fruktansvärt dyrt och det blir svårt för mig att köpa in mig, så har vi pratat om gemensamt boende i spanien. Han vill ha något tillsammans med mig, och även jag.

    3000 kr går till el och vatten och ev hyra, även mat, rengöring, etc. Inga lån etc.


    Varför vill du ens investera i ett boende tillsammans med någon som hotar med att du ska packa och flytta på dagen när ni bråkar? Det måste kännas både otrevligt och otryggt med sådana hot. 

    Jag hade inte velat bo i hop med en sån man (eller ens velat vara ihop med honom). Det är fruktansvärt dålig stil att hota med sånt och dessutom när du själv sagt upp en fin lägenhet för att ni ska bli sambos. 

    Lös det problemet först innan du börjar fundera på att köpa in dig i hans hus. 
Svar på tråden Köpa in mig i hans hus?