• Anonym (Vads)
    Thu 15 Aug 2019 11:06
    1897 visningar
    11 svar
    11
    1897

    Ytterligare tråd om följandet av andra tjejer

    Du är VASS ts!

    Rapp i käften och skinn på näsan. You go girl!

  • Anonym (Vads)
    Thu 15 Aug 2019 11:53
    #11
    Anonym (Trött) skrev 2019-08-15 11:43:24 följande:

    Kände/ känner mig inte så rapp bara genuint ledsen.

    Sen är jag ledsen att man på något vis i detta samhälle också bara ska vara accepterande kring sådant här speciellt tjejer.

    Alla har rätt till privatliv ja men upptäcker jag något som ger mig magont eller känns jobbigt då är det min rätt att ta upp det och faktiskt ta ställning.

    Ja förr kanske man satt i det dolda med en tidning, hade han gjort det hade det fortfarande varit ett problem för mig.

    Vad gäller min dubbelmoral kring porren: som sagt förstår den visuella biten av det som hjälper fantasin men att ha diverse nakna tjejer insikt flöde varje dag ? Om det nu bara ligger där och man inte kan få motiverat för sig vad för positivt det ger varför då ha det där.

    Vad han gör som jag inte vet whatever, men var öppen med det då och säg som det är istället för att komma med riktigt dåliga förklaringar.


    Du kan inye göra mer nu ändå. Min sambo kan sitta i timmar och prata om hur värdelösa politikerna är i Sverige. Jag lyssnar och är med så långt jag orkar, för att det intresserar honom, men vad ska JAG göra? Jag kan inte förändra dagens Sverige, inte han heller. Han kan däremot välja var han vill lägga sin energi. Är det bäst att lägga den på att reta sig eller på att faktiskt göra skillnad?

    Som jag sa så har du flabben med dig, du har skinn på näsan, du låter dig inte köras över. Din sambo har gjort en förändring. Nu är det upp till honom att visa att han är pålitlig. Att hans ord går att lita på. Fram tills dess kan du välja var du vill lägga din energi. Är det på att fortsätta älta och fundera och vara misstänksam eller kan du lägga din energi på annat? Allt det du säger dig tycka är så horribelt, skapa en grupp, gör en kampanj, skriv insändare. Din sambo kan bara förändra sig själv. Det är upp till honom att bevisa att du och dottern är viktigare än att följa sk fitnessbrudar.
Svar på tråden Ytterligare tråd om följandet av andra tjejer