Forum Första barnet - Gravid
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Kampen. Gravid. Paniken.

  Ons 14 aug 2019 14:54 Läst 0 gånger Totalt 5 svar
  Visar endast inlägg av Pimpinellan - Visa alla inlägg
 • Ons 14 aug 2019 14:54 #1

  Grattis!! Glad  Du är garanterat vare sig den första eller sista som blir spontant gravid trots att det gått flera år. Få är sterila och är man då "bara" infertil kan det hända. Jag vet en som kämpade 10 år med första barnet ,sen blev hon gravid. Andra barnet blev till när det barnet bara var 4 månader! Förvånad Glad En annan hade gjort IVF med första och döm om deras förvåning när andra kom spontant mindre än 2 år senare. Glad 

  Förstår att du är chockad och orolig! Men nu har det hänt och det är bara att ta dag för dag. Få/ inga symptom betyder inget åt vare sig nåt håll. Att vara varm är ju ett symptom, jag har kokat båda mina fullgångna graviditeter.

  Boka ett VUL v.8 tidigast så slipper du gå ända till UL utan att veta.

  Än en gång- grattis! {#emotions_dlg.flower}

 • Ons 14 aug 2019 17:37 #3
  R84 skrev 2019-08-14 17:18:58 följande:
  Tack! Ja jag har hört om sådana fall också men tänkt att det där händer inte mig! Men jovisst...... så nu håller jag alla tummar och tår för att kotten ska stanna kvar. Har BIM idag, imorgon eller på fredag så jag tänker att jag ringer barnmorska på måndag och ska förklara vår historia och be om ett tidigt ultraljud. Kan de inte erbjuda det går jag till någon privat mottagning och gör ett runt v 8. Haha! Lär göra några stycken om den här graviditeten stannar kvar! Men jämfört med ivf-behandlingar är det en struntsumma!
  Gör så du så håller jag tummen! Gravid Privat VUL kostar några hundra, värt alla ören för att få veta.
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll