• Anonym (A)
    Wed 14 Aug 2019 18:38
    234 visningar
    23 svar
    23
    234

    Så väldigt ensamma!

    Anonym (j) skrev 2019-08-14 15:09:36 följande:

    Hur skulle det vara tt skaffa en ny hobby? Jag vet, värsta klichésvaret, men det hjälper faktikst!

    Med mitt ex bodde vi i ett hus på landet. Ingen av oss var hemma därifrån men hade iaf några kompisar där innan vi flyttade dit. Men min kompis var mycket sån att allt umgänge skulle vara hemma hos henne eller med saker som hon gillade. Så det rann lite ut i sanden. Man orkar inte alltid åka ut på fika om den andra parten aldrig kommer hem till en själv.
    Hur som helst så träffade jag nya vänner då jag testade gå olika kvällskurser och så. Gick med i en förening och träffade nya bekanta.

    Nå, fick nog inga vänner för livet där. Det tog slut med exet och jag flyttade in till en stad. Har familj här, men inte just några vänner mera. Vännerna på landet lämnade där liksom. Men så testade jag på en ny hobby, utbudet i stan var ju stort. Och då man börjar syssla med något som verkligen intresserar en själv, så träffar man ju likasinnade där :) Och jag fick bästa kompisgänget via min nya hobby! Kanske inte såna man åker hem till fika på, men vi har så roligt då vi träffas, vilket är flera gånger i veckan. Både genom vår förening, men också det att vi tjejer ordnat tjejkvällar, eller att man bjuder in hela gänget om man har fest eller middag och sånt. Vi har också åkt på gemensamma resor via föreningen/hobbyn. Guld värt eftersom jag väldigt länge var singel efter uppbrottet från exet!

    Pröva testa på nåt nytt? Glad


    +1
Svar på tråden Så väldigt ensamma!