• erikaABC

    Vill inte lämna bort min dotter till barnvakter

    Det är verkligen otrevligt av dina släktingar att bete sig så. De vill använda barnet för sina egna behov. Och de försöker få dig att skämmas över naturliga modersinstinkter.
    Dra ner på umgänge. Låt din sambo tampas med sina släktingar

  • erikaABC
    Tjejhär skrev 2019-08-21 10:09:08 följande:

    Fastern tog hand om min dotter medans jag o min sambo gick på ultraljud o det gick bra. Dock så lämnade hon inte tillbaka min dotter färns 5 timmar o jag ville ha tillbaka henne efter tre timmar men både hon o min sambo började att gnälla på mig att jag får lugna ner mig . Men det var nog som första gången jag lämnade till henne och svea hade förra gången tykännts till henne så jag känner att tre timmar räckte gott o väl. Fick sedan reda på att anledningen till att fastern varit tjurig på mig att jag inte låtit henne ha min dotter är för att hon vill lära sin egen dotter att man måste dela med sig då hennes dotter är fruktansvärt svartsjuk o blir så fruktansvärt arg o hennes mamma är med andra barn. Det kan jag förstå då men mina känslor blir ju inblandade plus min dotter. Jag har inga problem att lämna min dotter till min mamma när jag ska föda det är att min sambos familj har betett sig så illa när dem uttrycker sig att jag förstör min dotter. Jag kan säga det det är absolut inget fel på min dotter art bli lämnad till andra hon tycker bara det är roligt men jag har haft henne hela tiden sen hon föddes och varit själv med henne då sambon har jobbat bort i flera månader så jag vill att hennes första år ska ha varit med sin familj och jag gör det inte för att jävlas med andra utan jag mår bäst när jag har henne. Tror att detta har kommit från när jag var själv var liten o jag hade inte någon trygg barndom o det vill jag inte mina barn ska uppleva.


    Det låter ju inte klokt att fastern tror att hon bestämmer över ditt barn.
    Om din man tycker att hans syster bestämmer mer över barnet än vad du som är mamma gör har ni verkligen allvarliga problem. Om du inte lyckas få din man att förstå att du som mamma har mer att säga till om än barnets faster måste ni ha hjälp utifrån, familjerådgivning ex.

Svar på tråden Vill inte lämna bort min dotter till barnvakter