• Monkii

    Jag har både hage och koppel på mina barn

    Jag tycker det är självklart att man väljer en lösning som gör att barnet kan gå ute säkert utan att det blir skrik och tårar hela tiden. Mitt barn hade en period runt 1 år - 1.5 år då man inte fick hålla handen alls och givetvis vill man inte att barnet ska kunna rusa ut i gatan helt plötsligt, eller försvinna i en affär eller en folksamling. Så vi hade sele och det fungerade jättebra och vi hade trevliga promenader varje dag. Att folk kanske hade åsikter om det bekymrar mig inte alls.

  • Monkii
    Klimat Apokalypsen skrev 2019-08-16 21:20:57 följande:

    Hage tycker jag inte är vidare provocerande men att ha sitt barn i koppel som en hund ja. 

    Om jag, som har två vilda barn med ett års mellanrum, varav en av den har autism och sprang iväg så fort vi satt ned honom på marken kunde låta bli att koppla våra barn som hundar så tycker jag nog att du också borde kunna ta hand om dina barn på ett bättre sätt.


    Jag tror det här handlar om hur ens liv och miljö ser ut. Om man bor ensligt så att barnet kan knata iväg 100 meter utan att hamna mitt i trafiken eller om man sätter sitt barn i bilen så fort man ska till affären kanske man aldrig kommer förstå vitsen med sele. Jag bor i stadsmiljö och gå hellre korta sträckor, därför behöver mitt barn kunna gå säkert längs med trafikerade vägar.
Svar på tråden Jag har både hage och koppel på mina barn