Forum Provrörsbefr. / IVF - Svårt att få barn
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • RMC Malmö höst 2019

  Fre 27 sep 2019 20:36 Läst 0 gånger Totalt 188 svar
  Visar endast inlägg av mariagejan - Visa alla inlägg
 • Fre 27 sep 2019 20:36 #96
  Snurre skrev 2019-09-24 19:23:37 följande:

  Åå men ja, jag gjorde en ÄL-spolning tidigt i våras - tyckte inte heller att det gjorde ont, var ju inte värre eller kändes annorlunda än en vanlig gynundersökning. Läste också en massa skräckhistorier så var så glad att det inte gjorde ont, haha!! Skönt att det gick bra för sig också och så kul att vi är tätt, jag känner som du - ska försöka vara lugnare denna månad...försöka, haha!! När har du bim? Ja grattis till oss och jag håller alla tummar för oss bägge två!

  Inte hört nått nytt om mannen, vad denna helt galet positiva utveckling beror på? Tänker att de bör börja forska på honom, haha!!?


  Ja verkligen man blir så uppskrämd!

  Jag har bim 9 okt när har du? Ja så roligt känns så skönt att ha någon att ?prata? med utöver sin partner som fattat exakt hur det är och känns!

  Nej läkaren som gjorde min äggledarspolning skickade iväg en remiss för statlig ivf just in case så då tar det max 3 mån att komma på besök och sen ytterligare 3 mån för start behandling beroende på köer sedan försöker vi naturligt under tiden och vill vi inte vänta gör vi privat.

  Ja ellerhur vi berättade om alla vitaminer etc så de kan föra vidare haha!

  Hon har aldrig sett sån skillnad på prover innan. Man börjar ju undra om de mixat ihop spermaproverna haha!
 • Lör 28 sep 2019 13:46 #98
  Snurre skrev 2019-09-28 12:08:04 följande:

  Haha men åå den 8de har jag, verkligen så skönt med någon som förstår! Har du några känningar? Jag känner mig lite nere och gråtig idag, brukar bli lite så innan mens så jag har inte några större förhoppningar men känner på mig att det kommer bli en jobbig mens denna månad, just för att jag haft lite hopp, grannen har nyss fått bebis och jag ser dem jämt ute med barnvagnen.. så trött på att bara bita ihop..frågar mig själv om det någonsinn kommer bli något..

  Men det var ju ändå skönt, att han skickade remiss. Känns alltid bra att ha en plan b, hoppas ju förstås att det tar sig innan dess!!

  Ja ihop blandade prov, undrar egentligen hur vanligt det är? Även om det inte får hända så känns det som det lätt kan hända..jag menar, även sjukhuspersonalen är ju människor.. ????????


  Åh så spännande!!! Kommer kännas som en evighet till 8 haha!

  Jag har inga känningar än men brukar komma exakt en vecka innan genom att jag får SÅ ont i brösten sen försvinner det två dagar innan mens.

  Åh så jobbigt fattar helt i min trapp är bara nyfödda småbarn förutom vi och ett äldre par haha!

  Idag känner jag mig stark så denna månad ska jag försöka njuta och inte testa mig, kommer säkert inte kunna hålla mig men tänker ibland att när vi sen har barn om man kommer ångra sig att man varit så besatt och inte levt mer. Men det är ju så svårt att styra sina känslor!

  Ja ellerhur vi alla gör ju fel! :) är säkert vanligare än man tror!
 • Mån 30 sep 2019 09:42 #100
  Snurre skrev 2019-09-30 08:14:36 följande:

  mm, hopplöst med grannar. Nu får jag inte lugn och ro ens i mitt eget kök, ser rätt ut på gatan mot deras uppfart där vagnen och bilbarnstol passerar precis hela tiden..funderar över hur mycket man egentligen kan vara ute och gå.. haha..

  Men skönt att känna sig stark, hoppas känslan får bestå! Tror som du, att man kommer önka att man vore lite mer avslappnad. Men frågan är ju när om man väl blir gravid om man kommer kunna slappna av, eller rädslorna bara byts ut mot nya.. 

  Jag tror att jag kommer testa till helgen, den 8de är på tisdag så borde kanske synas.. usch så dumt.. 


  Tyvärr tror jag man byter ut de mot nya haha, sjukt man är så orolig egentligen.

  Jag har nu börjat få känning, lite molvärk, och ömma bröst - mina klassiska mens symtom så blir nog inget denna månad heller :(

  Hur mår du? Har du fortfarande nedstämdhet eller fler symptom som kommit nu?
 • Tis 1 okt 2019 13:48 #104
  Aryzza skrev 2019-10-01 12:53:13 följande:

  Idag har vi vart och sett våran böna i v 8+1 och hjärtat slog så fint :) ett steg till avklarat men känns som lååååång väg kvar. Ni har rätt i att oro bara byter fokus efter plus men det finns lugnare dagar också när jag är ganska nöjd med livet (trots kopiöst illamående och all värk och trötthet).


  Åh underbart det är ni så värda!

  Hur kände du innan plusset hade du några symptom?
 • Tis 1 okt 2019 13:49 #105
  Snurre skrev 2019-09-30 10:52:08 följande:

  Jo, men precis.. det tror jag också.. Nästan så man dras till att oroa sig. 

  Ah, fy va tråkigt... :( Har också typiska innan-mens, fortfarande gråtig och på dåligt humör. Så jag har inte heller några förhoppningar denna månad. Nu vet jag inte om det är mens-känslor eller mina egna känslor, men hur jäkla länga pallar man egentligen? Visst..det finns ju inget ge upp men känns bara så tufft. 


  Haha samma här är så arg och retlig.

  Inbillar mig att jag har ådror på brösten som blir mer synliga men det inbillade jag mig förra mån också haha!

  Fan vad jag önskar jag kunde sluta hoppas och tänka på det...
 • Ons 2 okt 2019 19:35 #108
  Snurre skrev 2019-10-02 09:46:09 följande:

  Amen verkligen..extra sur denna månad tror jag..blev jätte sur på killen i måndags, men minns inte varför men jag är fortfarande sur och pratar bara det alldra alldra nödvändigaste med honom, haha!!! Mest sur för att han tar så jäkla lätt på hela ivf/letrozol/barn-grejen, eller det gör han kanske inte men han är inte typen som pratar och ältar känslor.. Önskar bara att det var han som fick testa en månad och trycka i sin en massa grejer så han får känna hur det känns att inte känna egen eller kunna identifiera sina egna känslor. 

  Jag hoppas också...Snart är det i alla fall BIM, och antagligen ett nytt break down och sen börja karusellen igen. Så positiv just nu.......inte. 


  Hahah känner igen mig SÅ mycket! Min man tar också lätt på det och jag vill typ bara prata om barn och ÄLTAR det vilket jag såklart vet inte är bra heller haha. Men det är ju i vår kropp och de fattar ju inte hur utmattande det är!

  Varje gång jag ska kissa på jobb så står jag och känner på brösten och letar ådror haha. Känner mig sinnessjuk!
 • Ons 2 okt 2019 20:11 #110
  Snurre skrev 2019-10-02 19:56:06 följande:

  Amen eller hur? Undrar om de tänker lika mycket och ältar i huvudet som vi? Hur sjutton kan de isåfall inte yppa någonting. Fattar inte, ligger det i våra ?kvinnliga gener?..kan man undra.

  Jo men precis, och kollar nooooga på pappret om det finns några spår av kommande mens. Tycker dock att mina menssymton alltid är och alltid varit skrämmande lika alla gravsymtom jag läser om...


  Jag tror inte det för det händer liksom inte i deras kroppar så de kan omöjligt förstå.

  Haha ja samma här, molvärk och ömmande bröst har även fått illamående men LOVAR att det endast är för jag känner efter för mycket haha.

  Mina symptom är fortfarande exakt som vid mens så är 99% på att det inte blir något!

  Har ni hört något mer från rmc? Jag fick igår brev med att de mottagit remissen så inom 3 mån får vi garanterat komma på besök!
 • Fre 4 okt 2019 13:22 #122
  Tussss skrev 2019-10-04 09:44:46 följande:

  Hej, och tack :)

  Vi bor i Gbg så vi gick till kvinnokliniken här och gjorde utredning och sedan skickade dem remissen till RMC. Tog tre månader till första besök och sedan ca 4 till nästa, sen var det bara att invänta start i princip. Men vet att de har längre tid nu pga fler patienter.


  Oj vad långt tid.

  Vet inte om jag kommer ha tålamod att vänta så länge :(

  Håller tummarna att det går för er :)
 • Fre 4 okt 2019 13:23 #123
  Snurre skrev 2019-10-03 08:20:38 följande:

  Jo men säkert...som om de glömmer allt man trycker i kroppen. Upplever att min ibland tänker att "det är bara å göra", vet inte om det är för att lugna mig och inte göra så stor grej av det, jag har en tendes att bli väldigt stressad vid sjukhusbesök och "ingrepp". 

  Mina symptom med.. har du gjort något test än, eller planerat någon dag att göra?

  Inget från RMC än, remissen mottogs den 22 augusti och jag fick precis som du att inom 3 månader är vi garanterade besök.. så bara att vänta..


  Jag har inte testat än ska försöka hålla mig men vet att jag säkert kommer göra ändå i helgen hahah.

  Dudå?

  Ja så jobbigt med denna väntan :(
 • Lör 5 okt 2019 08:01 #127
  Snurre skrev 2019-10-04 13:49:39 följande:

  Tror med jag gör ett...imorrn eller på söndag. Övertygad om att det är rent slöseri med tester bara, riktigt gråtig, trött och har mensvärk. Funderar på att bara gräva ner mig..kar ju inte hunnit bli tjäle i marken än så kanske lika bra att passa på. Nee, fy fan rent ut sagt vad detta suger. 

  Hur är det med dina symtom? 


  Åh så spännande! Håller verkligen tummarna för er.

  Mina bröst gör sååå ont fortfarande men samma ömhet som alltid. Men nu börjar jag tänka att många som blir gravid har exakt samma symptom som inför mens hahah. Man blir fan sinnessjuk.

  Känner du något annat fysiskt?
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll