Inlägg från: Anonym (Me2) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Me2)

    otrogen sambo

    mi2 skrev 2019-08-16 07:13:38 följande:
    Som jag förstår nu så enligt henne var jag en vidrig människa. Allting är mitt fel samt ingenting av det vi förverkligat genom livet var inte värt mycket?
    Det som hon påstår är väldigt vanliga bland otrogna. Det är en undemedveten skyddsmekanism hos den otrogne för att rättfärdiga sitt handlande. Hon har inbillat sig själv att du är hemsk, och då är otroheten etc inte hennes fel. På så sätt skyddar hon sig själv från grava ångerskänslor.

    Det har alltså inte med dig att göra, utan det är bara hennes psyke som byggt upp en falsk bild av dig.
  • Anonym (Me2)
    Anonym (Alltid mannens fel) skrev 2019-09-03 11:05:05 följande:

    Hon är kvinna. Med det verkar följa något genetiskt eller biologiskt nedärvt som innebär att för väldigt många kvinnor är all otrohet mannens fel, oavsett om det är mannen eller kvinnan som varit otrogen. 
    (Det finns säkert naturliga biologiska förklaringar till detta, men jag har inte kompetens inom området för att kunna förklara detta fenomen.) 
    När en man är otrogen är han en fähund och en riktig idiot.
    När en kvinna är otrogen så räknas det inte ens som otrohet för det är bara en naturlig följd av att hennes man är en fähund och en riktig idiot. Han förtjänar inget annat.
    Om mannen är en idiot så har aldrig kvinnan något eget ansvar för att hon själv har valt att vara tillsammans med en idiot. Inte heller något eget ansvar för att hon själv fattat beslutet att vara otrogen.


    Så sant, så sant.
Svar på tråden otrogen sambo