• Anonym (Olika­saker)
    Sat 17 Aug 2019 16:28
    6407 visningar
    40 svar
    40
    6407

    Du som blev kär när någon av er var gift

    Jag var älskarinna till en gift man i ett par år. Vi pratade om att han skulle lämna, men jag ville aldrig att han skulle lämna för min skull. Det hade satt för mycket press på mig att vara ?värd? det sen, leva upp till förväntningar och kompensera för det han lämnat.

    I en perfekt värld hade han tagit steget å skiljts sig oberoende av mig, pga att de hade ett kärlekslöst äktenskap (enligt honom). Självklart hade jag sen velat se vad vi kunde va. Men hade han lämnat henne för min skull, hade relationen nog per automatik inte funkat. Jag och vårt eventuella liv tillsammans skulle alltid jämföras med exet och deras liv.

    Det bör ses som två separata saker. Man kan inte skilja sig helt beroende av att den nya relationen ska gå bra. Den nya kommer inte kunna leva upp till det.

    Jag skulle också vilja säga, att om man någonsin övervägt att gå enbart för att man tror att man kan få bättre.... så betyder det att man är kvar i äktenskapet för att det är bättre än ingenting. Det måste vara fruktansvärt smärtsamt att inse att det är därför någon stannat.

  • Anonym (Olika­saker)
    Sun 18 Aug 2019 15:59
    #16
    Anonym (Frog) skrev 2019-08-18 12:44:17 följande:

    Förhållande tar slut i vilket fall, speciellt efter många år. Vissa märker inte problemen förrän de blir kära i någon annan. Vissa lämnar först. Vissa testar först att ha sex ifall det bara är det förbjudna som lockar, för att inte förstöra för partner och barn. Vi har bara ett liv. När relationen var bra hade jag aldrig sett nån annan som intressant. Men så är det inte nu.


     Så...? Berätta mer. Vad hände? Hur gick det?
Svar på tråden Du som blev kär när någon av er var gift