• Anonym (Psss)
    Sun 15 Sep 2019 01:41
    6505 visningar
    40 svar
    40
    6505

    Du som blev kär när någon av er var gift

    Jag är kvinna. Hade en man sedan nästan 20 år tillbaka. Barn och hus ihop. Det var inte bra mellan oss av olika anledningar men jag hade inga planer på att lämna just nu pga praktiska skäl. Men att kärleken var död det visste jag.

    Träffade en annan man och blev förälskad direkt. Helt galet kär. Han är min själsfrände. Insåg tidigt att jag inte skulle kunna vara utan honom i mitt liv.

    Tog 1.5 år för mig att lämna för den nya. Inte för att jag känslomässigt velade. Jag visste direkt vem jag ville ha. Det var inte så att jag både ville ha och äta kakan. Det var praktikska saker som gjorde att det drog ut på tiden.

    Har frågat min nya om han tvivlade på mig nån gång för att det tog så lång tid. Men han sa att nej han var helt säker på att det skulle bli vi. Allt annat var otänkbart.

    Har aldrig älskat någon som jag älskar min nya man. Vi har det bra. Han gör mig lycklig. Det har dykt upp lite problem längst vägen men tror våran kärlek är så stark så vi klarar det.

    Det var inte den nya som gjorde det dåligt med min man sedan 20 år. Det var redan dåligt. Men min nya man fick mig att våga ta steget att lämna tidigare. Hade nog lämnat tillslut i alla fall men hade nog väntat tills barnen var större.

Svar på tråden Du som blev kär när någon av er var gift