• Anonym (D)
    Sun 18 Aug 2019 09:45
    1523 visningar
    73 svar
    73
    1523

    När VILL barn sova i egna sängar?

    Anonym (Frustrerad mamma) skrev 2019-08-17 22:42:12 följande:
    Brukar sova på madrass i hennes rum ibland för hon tycker det är mysigt. Önskar att hon kunde acceptera att sova hos mig när han inte är här bara. Då det ibland kan gå några veckor innan vi ses, så inte bara några dagar eller så.

    Okej. Så både du och dottern vill sova tillsammans om din kille inte är där, men din dotter ogillar att bli bortskuffad från er gemensamma säng så fort han kommer. Det borde gå att lösa genom att ni har en säng som rymmer både dig och dottern och som står i hennes rum (byt eventuellt rum med varandra om det är svårt att få plats annars). Då får hon alltid sova i er gemensamma säng och du kan flytta in till det andra sovrummet de nätter din kille hälsar på.
  • Anonym (D)
    Sun 18 Aug 2019 10:00
    #13
    Zarch skrev 2019-08-18 09:55:20 följande:
    Va? Nej men lägg ner! Du menar alltså att TS ska lämna karln i sin binge och gå och krypa ner i sin dotters säng? Det låter ju helskruvat rent ut sagt, i hur många år till ska det fortgå tycker du? Är inte det här det perfekta sättet att bara fortsätta mata monstret som man själv skapat?

    Oj, formulerade jag mig så dåligt!? Jag menar att TS och dottern kan sova ihop i en gemensam säng i dotterns rum de nätter killen inte är där, vilket är de flesta nätter. Sedan får det andra sovrummet vara kärleksnäste när han kommer på besök och då får dottern sova ensam, men fortfarande i den säng hon är van vid. Var det tydligare så?
Svar på tråden När VILL barn sova i egna sängar?