Inlägg från: BurningDiamond |Visa alla inlägg
  • BurningDiamond

    Stressigt att lämna på förskolan..

    Jag är inte övertygad om att fsk får lov diktera så strikta tider. Hur lång tid tar det mellan fsk och jobb?
    Du ska kunna lämna barnet under arbetstid+restid och 30 min tycker jag låter alldeles för kort tid, du ska lämna (ni ska in, klä av ytterkläder, säga hej då, kanske prata med pedagogerna ett par ögonblick om mat och sov-situationen) och sedan hinna till jobb och vara redo att påbörja ditt arbete till kl 13:00

  • BurningDiamond
    Anonymsju skrev 2019-08-19 13:29:16 följande:
    Vill verkligen inte bli osams eller ställa till med problem så att man får en dålig start. Jag vill ju ha en bra relation med dom som ska ta hand om mitt barn..
    Jag tycker att du ska prata med verksamhetsansvarig och (eller ännu hellre maila så du har svart på vitt) att du har starka reservationer för denna lösningen då du inte tror att det kommer fungera för ditt barn, men att du är villig att prova i en begränsad tid (dra till med två veckor eller en månad) och därefter ska du och ansvarig utvärdera situationen med barnets bästa som utgångspunkt.

    Då visat du din goda vilja, du visar samarbetsförmåga, och under en begränsad tid så har du förhoppningsvis inte allt för många skift som börjar kl 13.
  • BurningDiamond
    Anonymsju skrev 2019-08-19 15:35:58 följande:
    Ja frågan är om dom antar att vi ska äta ännu tidigare hemma, innan jag lämnar...
    Äsch, nu när ni är på samma våglängd så är det bara att fråga.
Svar på tråden Stressigt att lämna på förskolan..