Inlägg från: emeliiiiiie |Visa alla inlägg
  • emeliiiiiie

    BF MAJ 2020

    Någon mer än jag som har hormoner som är åt hellvete? Världens kortaste tålamod, pendlar mellan hopp o förtvivlan. Då det är som värst ifrågasätter jag om det är värt plågan eftersom jag varit exakt likadan tidigare grav. och vet vad jag har att vänta..

  • emeliiiiiie
    Trostar skrev 2019-09-15 11:42:14 följande:

    Hur går det för er?

    Gick in i vecka 6+0 idag. Jag är så trött. Mår så illa. Ingen ork till något.

    Känns väldigt tungt idag speciellt eftersom jag inte har någon att prata med (ingen vet om det ännu utöver sambon). Pratar med sambon men han kan inte riktigt förstå hur dåligt jag mår och samtidigt vill jag inte gnälla för mycket. Hellre detta än missfall som jag har fått tidigare.


    Det är jobbigt att känna sig ensam, samtidigt som det känns för tidigt (iaf för mig) att berätta. Första barnet?
  • emeliiiiiie
    Trostar skrev 2019-09-15 12:21:28 följande:

    Första barnet ja.

    Känns jobbigt för jag är en person som i vanliga fall fixar att jobba 100%, plugga 100%, träna och samtidigt hänga med kompisar. Nu funderar jag över hur jag ens ska orka gå till jobbet imorgon. Förstår verkligen inte hur det ska gå till.

    Försöker komma ut på en promenad nu men det känns som om dörren är mil bort. Försöker ha som ett mantra i huvudet att man ska vara tacksam för att man ens är gravid och att det kommer att kännas bättre om några månader, men riktigt tufft idag.


    Lever själv för min styrketräning (ja o barnen ofc) så förstår dig. Jobbigt då det man älskar plötsligt känns jobbigt, det som varit ens vardag. Hoppas d lättar..
  • emeliiiiiie
    höstmamma skrev 2019-09-15 12:10:53 följande:

    Vet hur de känns. Jag är glad åt allt ena sekunden ,andra sekunden arg o irriterad o gnällig o allmänt negativ till allt. Hmmmmm hoppas på en vändning!


    Ja det hoppas jag med..första graviditeten för dig?
  • emeliiiiiie
    höstmamma skrev 2019-09-15 13:16:37 följande:

    Nej jag har två barn sedan innan i ett tidigare förhållande, 10 och 12 år gamla.så det va ett tag sen!:p första för dig?


    Okej, tredje för mig med. Har en 8-åring från tidigare förhållande, en 3-åring med min nuvarande och nu vår tredje på G. Har eg aldrig sett mig som en trebarnsmorsa men har alltid velat ge vår gemensamma son ett syskon som alltid är hos oss. Är dock nog hektiskt att ?bara? ha två barn ibland och kan få gaaaalet kalla fötter över vad f?n man gett sig in på. Men de veckor vi bara har ett barn känns det rätt givet.
  • emeliiiiiie

    Mår som sämst om veckorna, går bättre på helgerna då jag får göra saker i min egen takt typ.

  • emeliiiiiie

    Någon mer än mig som känner av graviditeten i magen? Det bubblar och pickar till i min livmoder några ggr per dag. Inte känt så i tidigare grav. och vet att man inte känner fostret än men är en märklig känsla. :P

  • emeliiiiiie

    Jag har fått en liten blödning och molvärk..hopps det inte är missfall på G.. har haft blödningar under förra graviditeter också, dock sällan molvärk :( Håller tummarna.

  • emeliiiiiie

    Man blir ju dock väldigt nojig och rädd att ett missfall är på G.. Har en lätt molvärk (inte alls som mensvärk men..) och lite blodblandade flytningar.

    Någon i denna tråd som haft missfall tidigare? Hur märkte man att det var ett missfall?

  • emeliiiiiie
    kristina27 skrev 2019-10-03 08:37:36 följande:

    Förstår helt . Jag har haft ett tidigare. Det blödde inte så extremt mycket som jag trodde det skulle men som en mens ungefär och hade jätte ont i magen.


    Okej.. var det klarrött blod som vid mens? Ännu har det knappt kommit något färskt blod, snarar gammalt.. Tack för svar , kram
  • emeliiiiiie
    EmmaAF skrev 2019-10-03 09:22:36 följande:

    Jag har haft små bruna blödningar till och från sen bim.. va inne på ul vecka 6 och såg då ett litet hjärta slå.. och nu när jag får det så kan jag höra bebis med vår lilla monitor och det lugnar mig.. Bruna blödningar är ingen fara säger dom sålänge det inte gör ont..

    Har aldrig tidigare haft blödningar såhär tidigt utan att det blivit missfall.. Dock har jag ju misstänkt det genom testen som aldrig blivit riktigt starka..

    Hur har det gått nu?

    Håller tummarna för dig <3


    Jag såg hjärtat slå för 2 veckor sedan, var på vul då. Jag har alltid varit lättblödande, både som gravid och ej. Har alltid haft problem med mellanblödningar, vid sex osv. Men nu har jag ju även lätt molvärk och det gör mig lite fundersam.. Men har inte fått någon riklig blödning än iaf. Får avvakta och se helt enkelt.. Fortsätter det får jag kanske boka tid för nytt vul.
  • emeliiiiiie

    Tack för peppen alla. Kan inte tänka mig att detta är något annat än ett missfall, fick väldigt ont igår, världens kramper i livmodern och tillslut kom det mycket blod. Ska på vul på tisdag så jag hoppas allt kommit ut så jag slipper skrapning osv och kan släppa det och gå vidare. Får glädjas åt att jag redan har två friska barn och det kommer fler chanser. Kram på er

Svar på tråden BF MAJ 2020