Inlägg från: Stenbocken93 |Visa alla inlägg
  • Stenbocken93

    BF MAJ 2020

    Tog influensavaccinet i förrgår och verkar ha klarat mig bra. Fortsatt öm i vänster axel bara. Jag avvaktade två veckor innan jag tog vaccinet för att verkligen bli frisk från 3 veckor av förkylningar. Undvek allt som var ansträngande efter vaccineringen. Skönt att det inte blev värre än så, var rätt nojig inför.

  • Stenbocken93
    Andreaaaa skrev 2019-12-20 19:50:27 följande:

    Alltså, vad dricker ni??

    I början var man ju så illamående att det var skit samma men HERREGUD vad jag saknar ett schysst rödvin nu!! Det röda alkoholfria är ju inte ens drickbart och ALLA alternativ är så himla söta?! Söt öl, sött bubbel, blaskiga cider, etc!

    Någon som hittat något som kan förgylla en fredagskväll?!


    Jag bjöd mina gäster som agerade chaufför (och mig själv) på ett rött vin igår från bolaget med namn Prade. Den är helt utan alkohol och till och med de som kunde dricka alkohol smakade och höll med om att den var riktigt bra. Fick tipset av en kollegas sambo som "levde" på den under sina graviditeter. Hoppas den finns på ditt bolag!
  • Stenbocken93

    27/4 Daphodil, pojke

    29/4 viljaa, flicka

    30/4 - SweetCa, pojke

    2/5 - EmmaAF, pojke

    3/5 - Lillfina- tjej,

    Blivande3barnsmamma- pojke

    1/5 - Heilena, pojke, Gabby

    5/5 - jevana, pojke

    6/5 -

    8/5 - Trostar, pojke, Humlan89, flicka

    10/5 - HejsanJenny, flicka, Siggy, pojke

    13/5- Rebeckall, pojke

    14/5 - LinneaWookie, pojke. flickan89

    15/5 - Stenbocken93, pojke

    17/5 - MouS - pojke, brownfox - flicka

    20/5 - fladdriga svansen

    22/5 - Andreaaaa, Nextchapter

    23/5 millemupp

    24/5 - Charlieellerså, pojke

    25/5 - m94 , pappersdocka

    26/5-

    27/5 -

    28/5 -

    29/5 -

    30/5 -

    31/5 - Zey77

  • Stenbocken93

    Första barnet blir en pojke! :D Ska bli kul att berätta för släkten under julhelgen. Trodde att det skulle bli en tjej eftersom jag mått bra mycket sämre än storasyster som fick en pojke men det var helt fel!

    Det blev helt tyst vid ultraljudet när barnmorskan visade oss barnets "ädla delar" underifrån. Vi vågade inte säga något fast det verkligen såg ut som en pung. Till slut mumlade vi "kanske pojke äh?" och då sa hon JAJEMÄN!

  • Stenbocken93

    Hej på er

    Någon mer som fortfarande brottas med illamående? Jag fick det under kontroll när jag var i v13 med Postafen och började äntligen gå upp i vikt. Nu testar jag vissa dagar utan Postafen för att se om det är "borta för gott" och vissa dagar känns det bra men vissa dagar som igår och idag känns det förjävligt. Tur att jag hade en spypåse i bilen imorse och att min man var den som körde för spyan kom riktigt olägligt på en hårt trafikerad vägbro utan mitträcke! Varken min mamma eller syster mådde dåligt så här långt in i graviditeten så jag vågar inte gissa när det ev upphör för mig.

    I övrigt är livet gott. Jag känner nu av sparkarna i v22 vilket känns fantastiskt :) Barnvagnen är beställd (Emmaljunga NXT60 Flat) och hämtas ut i slutet av mars.

    Jag lyckades till och med träna med egen kroppsvikt idag och känner att magen börjar komma i vägen.

  • Stenbocken93

    Grattis Emma.Hoppas allt går bra! 


    EmmaAF skrev 2020-02-06 06:05:40 följande:

    Nu är nog trådens första bebis född! <3

    Vår lilla prins kom igår med ett akutsnitt då jag drog på mig infektion i livmodern.. Han ligger i respirator men mår jätte bra trots omständigheterna.. Väger 1015 gr och det är en super bra vikt.. Vår starka kämpe Texas är såååååå fin <3 Och vi är överlyckliga samtidigt som man pendlar mellan en enorm oro såklart <3


  • Stenbocken93

    V29, 28+2, BF 15 maj + 8 kg på vågen Glad 

    Illamåendet har släppt sen en vecka tillbaka, skönt! Istället har jag fått hemorrojder vilket inte känns särskilt festligt. Tycker att det är ett svårbehandlat område på kroppen med tanke på att man ska lufta mycket. Typiskt att många av de receptfria krämerna inte verkar vara lämpliga för gravida, kör på AC3 Comfort men den känns inte så effektiv.  Någon mer som är drabbad?

    Framförallt är jag riktigt, riktigt trött. Kvällarna går mest åt till att vila i soffan. Ska bli intressant att se hur järnvärdet ligger till vid nästa besök hos BM.

    Foglossning ovanför blygdbenet. Ömmar till rejält när efter att man suittit länge och sen reser sig upp. 

    Annars ska jag inte klaga Glad

  • Stenbocken93

    Nu känner jag mig inte lika ensam med denna oerhörda trötthet efter att ha så många av er beskrivit samma sak.Tänk att vi tagit oss igenom ca 2/3 av graviditeten. Vissa ännu mer! Snart är vi i mål Glad 

  • Stenbocken93
    HejsanJenny skrev 2020-04-15 14:19:53 följande:

    Får ingen bukt på mitt höga blodtryck trots medicinering och vila så idag skickade min barnmorska remiss till förlossningsläkare för att sätta datum för igångsättning. Känns både läskigt och skönt.


    Hoppas det går bra! Själv brottas jag med det motsatta, lågt blodtryck och yrsel. Behöver lämna matbordet under måltiderna för att ligga ner i soffan. Blev yr i mataffären idag. Nåväl, bara en månad kvar om pojken är punktlig :)
Svar på tråden BF MAJ 2020