• Sat 24 Aug 2019 00:27
    821 visningar
    11 svar
    11
    821

    Katt i träd

    Har själv också ofta funderat över det. Katter tar sig väl oftast ner på egen tass om inte annat genom att hoppa (med risk för benbrott om det är högt). Antar att hungern får dom att försöka ta sig ner till slut. Fast om det alltid går vet jag inte.

    Har du själv en sån situation nu med en katt uppe i ett träd?

  • Mon 26 Aug 2019 21:31
    #3
    Tihi skrev 2019-08-24 22:28:29 följande:

    Som tur är så har jag ingen katt som är fast i ett träd men jag undrar för att katterna mer än gärna klättrar i träd. Jag undrar om dom skulle försöka klättra eller hoppa ner till slut eller om dom skulle dö i trädet för att dom inte vågar försöka ta sig ner. Jag funderar alltid på massa konstiga saker...


    Vet du, jag funderar också mycket på olika konstiga saker så där är vi lite lika.

    Skönt iaf du inte har en katt som sitter uppe i ett träd utan och kunna ta sig ner. Särskilt som det tyvärr inte längre är självklart brandkåren kommer och hämtar ner kissen. :/

    Asså jag tror det är väldigt sällsynt att katter faktiskt dör uppe i träd för dom inte klarar ta sig ner igen. Det kanske hänt nån enstaka gång men oftast drivs dom nog till slut ner av hunger & törst. Katter är ju om inte annat ena rackare på att klara höga hopp/fall.

    Jag läste en gång om en stackars kisse som trillade ut från ett fönster på 44e våningen i en skyskrapa. Den klarade sig tydligen bra förutom ett brutet ben (plus det säkert va en otäck upplevelse). Rätt fantastiskt.
Svar på tråden Katt i träd