• Sat 24 Aug 2019 13:19
    2522 visningar
    36 svar
    36
    2522

    Mina barn har manipulerade att kalla mammans sambo för pappa och mig vid förnamn

    Är i en vårdnadstvist och i dom utredningar jag har tagit del av ser man hur barnen går från att säga pappa till mig till att bara kalla mig vid förnamn och mammans sambo som pappa.

    Det är nånting som jag har tagit upp tidigare att barnen manipuleras och tvingas till att kalla honom för pappa och mig vid namn och det tycker jag nu bekräftas i dom utredningarna som har gjorts, inte att barnen säger det rakt ut men deras övergång märks i intervjuerna.

    Hur tror ni tingsrätten att reagera på det?

  • Svar på tråden Mina barn har manipulerade att kalla mammans sambo för pappa och mig vid förnamn
  • Sat 24 Aug 2019 13:38
    #3
    +3

    För att dom flera gånger ha sakt till mig att dom måste kalla honom för pappa. Och när jag fortfarande fick träffa dom så kallade dom mig för pappa men nu när hon har dragit med barnen så har det helt försvunnit.

  • Sat 24 Aug 2019 14:00
    #7

    Jag har alltid varit där i barnens liv, haft dom varje månad, inte så mycket som jag har velat då mamman har motarbetat det men jag har försökt samarbeta för att kunna få en trygg tillvaro för barnen men det fick man ju äta upp.

  • Sat 24 Aug 2019 17:57
    #21

    Barnen har ingen kontakt med varken hennes eller min släkt på grund av henne.

    Soc skrev i sin utredning att hon hade ändrat sin historia så många gånger att dom inte kunde avgöra om hon tala sanning eller inte.

  • Thu 29 Aug 2019 10:24
    #25

    Jo jag har en advokat och vi har varit i tingsrätten nu på först förhandling. Tycker att det gick ganska bra och jag får veta om en vecka vad dom fattar för beslut.

  • Fri 13 Dec 2019 23:12
    #31

    En utredning har gjorts nu och dom föreslår att barnen ska flytta till mig och att hon ska ha ett begränsat umgänge med barnen för att sedan trappas upp till var annan helg.

    Alla risker fanns på henne och inga på mig.

    Var ganska mycket dom hittade i hemmamiljön och skola mm.

    Har svårt att se att tingsrätten skulle döma till nånting annat men man vågar inte tro för mycket.

    Har hört att dom oftast dömer efter vad utredningen kommit fram till?

  • Sat 14 Dec 2019 14:38
    #34
    Ingentvekan skrev 2019-12-13 23:17:55 följande:

    Jag hade blivit skogstokig, minst sagt! Vad säger mamman om detta, när ni pratar om detta? Har du berättat att det gör ont i dig? 


    Hon förnekar att hon har manipulerat barnen till att kalla han för pappa men som de står i utredningen så kallar han sig själv för pappa och hon kallar honom för pappa. Samtidig säger barnen bonuspappa och bonus mamma när dom pratar om mig och min fru i utredningen.
Svar på tråden Mina barn har manipulerade att kalla mammans sambo för pappa och mig vid förnamn