• Anonym (...)

    Mannen vägrar spermiedonation

    Du måste ju naturligtvis sluta tänks så långt i förväg. Du kan inte redan nu gräla om vad som skall göras om pgf inte funkat. Testa först. Hur många försök skall ni göra? Gör dem. Om det därefter inte har blivit barn får du DÅ ta ställning till om du tex skall lämna mannen. Kanske känner han då annorlunda, kanske inte. Tag en sak i taget!

  • Anonym (...)
    Anonym (Korall) skrev 2019-08-26 18:44:42 följande:
    Tack för era svar! Kommentar 1: Ja du har kanske rätt.. dumt att måla fan på väggen i förväg, det kan ju faktiskt fungera med Pgd.. så svårt bara att hantera känslor och oro som kommer när man så gärna vill ha ett barn, och samtidigt vetskapen att det är ens enda chans till ett biologiskt. Då ökar stressen mer och chanserna minskar säkert mer med stress i kroppen. Kommentar 2: Ja det är sant, vi är två om det hela. Du har nog missuppfattat/inte läst, men som jag skrev i tråden är jag beredd att genomgå ivf/Pgd för jag vill ju naturligtvis att min sambo ska vara far till mitt barn. Det är inte så att jag vill använda en donator som första alternativ... mer som en plan B/sista utväg. Adoption kan bli aktuellt om det visar sig att ingen av oss kan få barn.
    Jag tror det är hög chans att det skall funka med pgd. Själva gjorde vi ivf med icsi, där spermierna sattes in i ägget och fick växa till sig. I och med att jag inte hade nedsatt fertilitet så var mina ägg fina och växte bra, sedan tog det sig på första försöket. Det kan hända dig med :)
Svar på tråden Mannen vägrar spermiedonation