Inlägg från: Anonym (Finns fler alternativ) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Finns fler alternativ)

    Mannen vägrar spermiedonation

    Ta en pilsner i taget. Gör ett bästa. Vårda er relation med kärlek och er gemensamma längtan och hopp.

    Om de olika stegen inte skulle fungera så får ni ta dialogen sedan. Driften att ha barn är stark, och naturligtvis biologiskt.

    De som har tagit fosterbarn eller adopterat har studerats just avseende anknytning och kärleksband och de har mycket högs värden och likheter ned familjer med hemmagjorda barn.

    Sedan kan man ju ha ett bra liv utan barn med. Man kan pyssla med syskonbarn eller engagera sig ideellt.

    Och ni är unga. Om er kärleksrelation inte klarar den här påfrestningen så kan ni hitta nya relationer. I så fall hoppas jag ni kan separera vänskapligt.

    Jag önskar er all lycka i den fortsatta processen. Var rädda om varandra, var inte för oroliga. Jag hoppas det löser sig precis som ni vill.

  • Anonym (Finns fler alternativ)
    Anonym (naturens ordning) skrev 2019-08-27 13:50:47 följande:

    Gå igenom mordfall på barn så får du se. Vi är djur liksom. 


    Tokfan. Visst är vi djur men det är verkligen en minimal andel barn som mördas, de flesta barn mår fint och helt OK med sina föräldrar och/eller styvföräldrar/adoptivföräldrar. Moderskänslor och faderskänslor är naturliga men samtidigt betingade när rätt omständigheter uppstår - t ex att du tar hand om något litet hjälplöst.. anknytningsprocessen blir oerhört lik oavsett exakt lika DNA. Vår DNA inom arten är dessutom lika till jag tror nära 99%, variationen är minimal. Vi är alla släkt.
Svar på tråden Mannen vägrar spermiedonation