Inlägg från: kokosnötmjölk |Visa alla inlägg
  • kokosnötmjölk

    Antingen eller!

    Cd 

    Concert eller disco? 

    flygrl: Ja, så är det. 
    Haha, Lady Gaga och Madonna fick mig att tänka på en rolig historia... det var en person som inte kunde höger och vänster. Så när de andra skulle guida hen så svängde hen alltid fel eftersom hen inte kunde höger och vänster. På näste bilresa hade de fixat fram två bilder, en på Lady Gaga och en på Madonna. Lady Gaga satte de på vänster dörr och Madonna på höger dörr (på insidan), sedan sa de "sväng mot Lady Gaga" eller "sväng mot Madonna" och det fungerade mycket bättre än höger och vänster  

  • kokosnötmjölk
    flygrl skrev 2019-10-30 18:42:14 följande:
    Stockholm (min stad jue!)

    Skåne eller Norrbotten?
    Jag tycker att du är väldigt opartisk nu

    Har btw för mig att jag svarade på den frågan före dig, men glömde väl att skicka eller något  
  • kokosnötmjölk
    flygrl skrev 2019-11-09 00:38:32 följande:
    Ehh...chips tror jag. Fast choklad vill jag ju inte heller va utan jue... :/
    Jag förstår inte vad du menar. Choklad är choklad, nothing else. Det innehåller mjölk (tänk mjölkchoklad) och som liten fick man alltid höra "drick mycket mjölk så blir ditt skelett starkt". Dessutom innehåller choklad spår av vitaminer och mineraler. 
  • kokosnötmjölk
    flygrl skrev 2019-11-11 02:24:15 följande:
    (@kokosnötmjölk: Göteborg är säkert fint det med...men Sthlm är min stad helt enkelt. Om man nu får säga så när man inte kommer från Sthlm stad utan typ Storsthlm...Norra Botkyrka.
    Förstår inte helt din poäng ang choklad. Du menar det inte är godis utan en egen kategori så att säga? Eller? :)
    Ja, klart man får tycka vad man vill Jag vet en ifrån en klass jag gick i som älskade sthlm och sa att det var hens stad - hen bor (bodde) på västkusten-ish! Så då tycker jag definitivt du kan säga att sthlm är din stad, betydligt närmare än härifrån är det ju i alla fall. Men... har du aldrig varit i Gbg? Och ja precis, choklad är inte godis utan en klass för sig - nämligen choklad. 
    Nandez skrev 2019-11-10 18:34:02 följande:
    Intressant smile1.gif
    Det var ett halvt ironiskt och halvt allvar, dvs inte 100% seriöst.  
  • kokosnötmjölk
    flygrl skrev 2019-11-15 02:08:04 följande:
    (@kokosnötmjölk: Ha ha Norra Botkyrka kanske är ett litet pittoreskt fiskeläge i Bohuslän. smile2.gif Skämt åsido så bor jag i Storstockholm även om Norra Botkyrka är en egen kommun.
    Nope, jag har inte vart i Gbg. Än. Men det kommer. smile1.gif
    Och choklad är gott!
    Bohuslän (mestadels, tror jag? suger på geografi och sånt här haha) ingår faktiskt i Stor Göteborg många boende där identifierar sig dock som bohuslänningar och inte göteborgare, men är definitivt "bundna" till gbg på något vis. Min teori är att det är ungefär som norra/södra sthlm, man identifierar sig lite som "söder om stan" eller "norr om stan"... men egentligen vet jag inte. 

    Jag har varit i sthlm kanske 5 gånger, det är en fin stad, det går inte att neka till. Men då har jag vara varit där på semester och aldrig åkt kollektivtrafik i rusningstid - men jag kan tänka mig att det är något helt annat att ha vardagen där  
Svar på tråden Antingen eller!