Inlägg från: Marikajs |Visa alla inlägg
  • Marikajs

    1 av 2 på kub med 9 mm vätska i nacken! Hjälp!

    Hej!

    Jag är gravid med mitt andra barn och fick på kub-undersökningen väldigt dåliga besked. Bebisen hade 9mm bred nackspalt och verkade ha vatten runt kroppen med.

    Vi skickades vidare för att ta prover inne på östra sjukhuset hos specialisterna. Vatten i kroppen kunde de dock inte se, bara det i nacken.

    Snabbanalysen av proverna visade sig vara normalt. Med ett normalt antal kromosomer av 13, 18, 21 och könskromosomerna.

    Jag är så sjukt förvirrad just nu! Jag vill höra både bra och dåliga historier ni har att dela med er om, om ni varit i en liknande sitts! Kan ens ett barn vara frisk med en sådan bred nackspalt?????

    /mvh rädd mamma


    Kub
  • Svar på tråden 1 av 2 på kub med 9 mm vätska i nacken! Hjälp!
  • Marikajs

    Vilken vecka är du i?

    Jag har varit otroligt ledsen. Och drömmer varje natt om olika besked vi får osv. Har bearbetat det värsta under veckan som gått sedan kub men just nu, efter att de första proverna visas vara normala är jag helt tom. Vet inte vad jag ska ta mig till alls i detta. Det är så lång väntan till allt hela tiden med å det gör mig galen!

  • Marikajs

    Läkarna trodde i mitt fall att det skulle vara down eller könskromosomavvikelse. Men inget av det har det visats vara så nu har jag förstått att de inte gör något förräns i v 18 ca. Å så får vi vänta på resten av provsvaren som tar ca 4 veckor att få.

Svar på tråden 1 av 2 på kub med 9 mm vätska i nacken! Hjälp!