• Anonym (Blanca)

    Syskonförsök IVF 2019

    Vi blev också gravida på första försöket och gick hela vägen. Gav oss på en till hormonkur tidigare i år och fick ett färskt tredagars insatt. Det gick vägen den här gången också och är i vecka 30 nu.

    Något jag såg till att göra mellan graviditeterna var att träna och fylla på med näring i form av bra mat, gröna drinkar och en del kosttillskott. Tänk vad mycket näring som går åt från ens kropp för att "bygga" en bebis.

    Vissa ämnen är vanliga att ha brist på även om man aldrig varit gravid som ex. omega-3 och spårämnen som zink, bor, mangan, molybden etc. Jag åt thornes prenatal multivitamin som innehåller allt ett foster behöver och ekologisk omega-3 två-tre gånger i veckan samt järn+folsyra övriga dagar i över ett år innan vi försökte med ivf igen. Och just det, åt även ubiqinon Q10 sista månaden innan det var dags. Det var allt jag kunde komma på.

    Jag tror att zink kan fungera som en sorts "klister" då det verkar öka den bioelektriska laddningen i kroppen. Vid en naturlig befruktning så får livmodern en ordentlig dusch av zink då det är en av sädesvätskans huvudingredienser.

    Lycka till!

Svar på tråden Syskonförsök IVF 2019