Inlägg från: Anonym (Swing for fun) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Swing for fun)

    Min man vill bara ha analsex!!

    Sgtwolf skrev 2019-09-01 18:41:13 följande:

    Det som känns riktigt fel ska man säga nej till och ska kunna förvänta sig att det respekteras.

    Annat.... Man ska testa två gånger. En för att se vad det är, nästa gång för att känna efter om det är nått man gillar. Det händer rätt ofta att den man spontant är skeptisk till, visar sig vara nått man gillar. Naturligtvis så ska man kunna bryta ifall det gör ont eller på annat sätt är obehagligt. "Många" säger nej bara för det inte redan är nått man gillar eller är van. Men då går man faktiskt ofta miste om mycket som är fantastiskt bara man tar steget och provar.


    Dumheter. Man bestämmer självklart helt själv vad man vill testa och inte testa.
  • Anonym (Swing for fun)
    Sgtwolf skrev 2019-09-01 19:14:40 följande:

    Exakt!

    Äter man bara kokt tork med ris och vägrar testa nytt. Då går man miste om mycket som visar sig vara riktigt bra.... Kvittar om du är vuxen eller barn.

    Få vuxna accepterar att barnen bara äter tex godis och vägrar äta grönsaker......


    Tramspelle. Dagens dummaste jämförelse. Som vuxen kan man självklart sätta gränser för vad barnen inte skall äta för mycket av, men att få barn och vuxna att vilja testa gör man genom att skapa nyfikenhet och respektera att det måste komma av en genuin vilja att testa inte för att någon annan vill att man skall testa. Att jämföra inte vilja ha analsex med en ovilja till att äta grönsaker var nästan humor i sin dumhet.
  • Anonym (Swing for fun)
    Sgtwolf skrev 2019-09-01 19:49:17 följande:

    Tror du väljer att missförstå.

    Min inledning var: "Det som känns riktigt fel ska man säga nej till och ska kunna förvänta sig att det respekteras"

    Sen det som i tanken innan man provat känns "avigt", kan ju efter man testat vara det som blir den största njutningen. Jag säger bara att man inte reflexmässigt ska säga nej till allt som man inte redan provat eller redan gillar.....


    Har inte missförstått något.

    Att testa något gör man för att man själv vill, inte för att någon annan vill att man skall testa. Finns inte en genuin önskan att testa skall man självklart inte testa, handlar inte det minsta om det måste kännas riktigt fel för att ett nej ovillkorligen skall respekteras.
  • Anonym (Swing for fun)
    Sgtwolf skrev 2019-09-01 20:49:59 följande:

    Förstår hur du tänker. Jag ser mig som öppen att testa nytt, men har själv en del "stopp". Både när det gäller mat, upplevelser och sex. Jag vet att mycket som känts fel vid förslag har blivit bra när jag väl testat.

    Har man "big no" för en sak. Då är det stopp. Jag skulle inte äta aphjärna, hoppa bungyjump eller suga kuk.

    Men är öppen för surströmming(som jag testat 3 gånger men inte fattat tycke för), kört gocart(som är riktigt roligt) aldrig haft sex med en man, men tror känslan kvittar mellan att bli avsugen av en kvinna eller man. Men skulle ändå säga stopp för att "röra eller suga" en annan man. Men vid rätt tillfälle så är det möjligt att det är ok att bli avsugen, iaf en gång. Typ....

    Så nja, man ska inte säga nej pga fördomar osv. Testa så har du fakta på vad som du gillar eller inte. Vissa vägrar räkor för det är vattenlevande insekter. Typ havsbaserade kackerlackor. Andra gluffsar i sig bara dom fått smaka..

    Barn kan bara "gilla" kött, godis eller grönt. Men äter dom bara godis så vet dom inte att grönt kan vara gott eller att kött funkar.


    Det är nog en jävla tur att vi inte har en relation och att vi inte har gemensamma barn att gemensamt fostra. Köper inte dina resonemang för fem öre. Är man inte genuint sugen på att testa kommer det inte bli något man gillar hur mycket andra vill att man skall testa. Väck nyfikenhet och erbjud möjligheter men att försöka pucha någon till något är ett big no, no hos mig. Det betyder absolut inte att jag inte vill testa nya grejer. Har drygt 1500 fallskärmshopp, hoppat bungy och Base. Klättrat på klippor och har kört motorcykel på bana och i sexväg och när det BDSM har jag testat en hel del men alltid för att det är något jag ville testa aldrig för att någon annan haft en önskan att jag skulle testa.
  • Anonym (Swing for fun)
    Anonym (Analsex) skrev 2019-09-01 21:21:44 följande:

    Har faktiskt läst (här inne) om mer än en kvinna som provat analsex i syfte att bevisa att det inte är något för dem, dvs få slut på tjatet, och sen upptäckt att de tyckte det var grymt skönt, och hade det efteråt regelbundet.

    Finns också dem som verkligen tänder på tanken om analsex, men aldrig får det att kännas skönt.

    Så du kan inte bara kategoriskt avfärda att ingen kan gilla saker utan att först vara nyfiken på det, även om det oftast är så.

    Alla fungerar inte som du.


    Helt rätt att alla inte är som jag vilket i många fall är väldigt synd.

    Många skulle må bra av att bli bättre på att sätta gränser och respektera sina och andras gränser.

    De fall där någon testat något som man inte är genuint nyfiken på och där det lett till något positivt är så få att jag under inga omständigheter ser det som en anledning att omvärdera den heliga principen att allt annat en ett genuint ja är ett nej. Ett nej behöver aldrig motiveras eller graderas men kan på sikt bli ett ja om ett frö har fått grott och mogna.

    Är som sagt benhård på detta och det kommer sig dels av min personlighet men också av erfarenheter att ha jobbat med arbetsgrupper och personer som haft konflikter i arbetslivet samt att det är helt nödvändigt att respekteras andra personers nej när man som jag är sexuell sadist och aldrig kan tillåta mig att ta mig friheter när det gäller andra personers gränser.
  • Anonym (Swing for fun)
    molly50 skrev 2019-09-02 08:11:31 följande:

    Ja,men oavsett vad för sorts mat det handlar om så tycker jag att man ska smaka innan man kan säga att man inte tycker om det.

    Jag menar då inte att man ska tvinga i sig en helt portion utan en eller två tuggor.

    Och oavsett om det handlar om mat,analsex eller vad det än må handla om så måste det finnas en vilja att testa. 

    Man ska inte testa t ex analsex för att någon annan vill att man ska göra det.

    Man ska göra det för att man själv vill.


    Nu handlar inte denna tråd om mat och barn utan om analsex, gränser för övergrepp och viljan att testa och fri vilja runt detta. Vet att väldigt många har som princip att man som barn skall testa innan man kan säga att man inte tycker det ena eller det andra. Säger inte att det är helt fel men jag har aldrig gjort det. Ser inga vinster i detta. Redan som ung har man oftast en klar uppfattning om saker och ting och att känna sig tvingad att testa något leder väldigt sällan till att man ändrar uppfattning utan det leder allt som oftast bara till att man skapar trauma runt mat eller annat och att man blir ännu mera cementerad i sin uppfattning. Nu var det inte detta tråden handlar om men det finns likheter när det gäller sex och lust. Att känna tvång och att testa för att någon annan vill att man skall testa leder bara till att olust och spänningar i relationen och man helt kan tappa lust till sex och närhet. Där är vi helt eniga men jag har det fria valet i största möjliga mån som ledstjärna i de flesta sammanhang.
  • Anonym (Swing for fun)
    Anonym (vill inte) skrev 2019-09-02 08:52:12 följande:

    Och det är precis vad som hänt. han tjatade igenom analsex på mig i åratal, jag gick med på det till slut för jag orkade inte grälen, bråken. och var lite nyfiken förstås.

    Men jag gjorde klart för mig att första är inte alltid lyckad... 

    Men när jag liksom inte fick till det alls de andra 10-20 ggr insåg jag liksom att jag enbart gör detta hela mot min vilja, tappat sexlusten och vill inte ens ha vaginalt sex pga detta. Nu mera känner jag mig påtvingad.

    Så min relation med min man börjar krympa mer och mer.


    Tragisk läsning. Har svårt att tro att ni kan lösa detta själva. En klok tredjepart kan vara en väg frammåt om ni båda känner att det är en relation ni vill jobba på. Mitt val skulle vara att bryta upp då en relation där jag inte känner mig respekterad som person och där mina gränser inte respekteras är inte en relation för mig.

    Detta val kan bara TS själv göra.

    Även om detta inte är inom en BDSM relation så kan en kontakt med vi säger rött vara nyttigt för att få ventilera gränsdragningar och övergrepp.

    www.visagerrott.se/

    Kan dra en liten parralel till mina sexuella preferenser och uttryck. Jag är sexuell sadist och bland det roligaste jag vet är CBT och needle play gärna samtidigt men väldigt många killar blir lite skeptiska när man talar om nålar i ollonet, penisskaftet och pungen. Jag respekterar alltid ett nej utan vidare diskussion men har vid flera tillfällen lyckats så frön som när det fått mogna har lett till riktigt trevliga sessioner för oss båda.
  • Anonym (Swing for fun)
    molly50 skrev 2019-09-02 09:19:30 följande:

    Ja,det kanske inte var den bästa jämförelsen. Jag försökte bara påpeka för den jag citerade att jag tycker det är skillnad på att smaka en tugga eller två av mat man inte gillar och på att prova analsex mot sin vilja.Det senare kan man dessutom skadas av om man gör det mot sin vilja.

    Det handlar om att man måste vilja själv. 

    Jag förespråkar inte tvång oavsett om det handlar om mat,sex eller något annat.

    Det kan,som du också skriver,leda till att man får total avsmak istället för att få en positiv uppfattning.


    Det är självklart stor skillnad på att känna sig tvingad att provsmaka ärtor mot att ha analsex när man inte vill.
  • Anonym (Swing for fun)
    Sgtwolf skrev 2019-09-02 09:44:20 följande:

    Har aldrig sagt att man ska göra nått för att någon annan tycker/vill det.

    Jag säger bara att man själv ska vara lite nyfiken och inte kategoriskt bara säga nej till allt man inte redan har provat och tycker om.

    Törs gissa att även du har gjort/testat saker dom du inte på förhand är helt säker på att du gillar.


    Har testat en hel del rätt galna grejer både sexuellt och på andra plan men som sagt alltid för att jag ville testa inte för att någon annan tycker att jag borde testa.

    Är på det sättet mot mina bottoms också. Är sexuell sadist och har en hel del hyss för mig som ger mig kickar men som en del bottoms är lite skeptiska inför. Alla känner inte för att låta mig leka med pungsparkar, CBT, needle play och annat kul. Har en helig princip att allt annat än ett genuint ja är ett nej. Jag erbjuder, skapar nyfikenhet men tjatar aldrig och tjafsar aldrig med en bottom som inte vill testa. Är också helt medveten om den maktförskjutning som finns mellan mig och mina bottoms så jag får ofta bromsa bottoms från att ställa upp då det är en vanlig reaktion i relationer där man har en medveten eller omedveten maktförskjutning att en bottom gärna vill vara till lags och faktiskt kränker sig själv och sina egna gränser för att göra sin top glad.
  • Anonym (Swing for fun)
    Anonym (vill inte) skrev 2019-09-03 05:50:58 följande:

    själviskt är han till 100% men även dominant till 30 %


    Bara lite nyfiken på vilket test du gjort på din man för att få fram så exakta siffror. Låter som ett användbart test som jag skulle vilja göra själv och även låta några av mina lekkamrater göra.
Svar på tråden Min man vill bara ha analsex!!