• Anonym (Frun)

    Rätt nöjd med sitt sexliv - vad krävs för att du ska bli supernöjd?

    Skulle ge sexet 3-3,5 av 4.

    Skulle vilja ha sex i sängen men där ligger vår 3-åring (vi är lite kräsna med nästa bostadsköp och bor just nu för litet). Så nu blir det köket, soffan, duschen. Hade varit skönt att få ligga i sängen för omväxling.

    Avdraget är: Att han skulle behöva ett bättre minne. Jag säger vad jag gillar och han märker det natuligtvis också men ibland glömmer han bort vad jag sagt eller gått igång på. Detta har iofs blivit mycket bättre sista året. Så hurra för det. Men ett exempel - jag vill att han slickar mig som om han slickade på en glass, men han spänner tungan ibland när han glömmer bort sig - det är inte så bra...men jag gör säkert grejer han tycker är mindre bra.

    Senaste året har sexet blivit riktigt bra, vi har bla börjat prata mer sex och har typ tutorials med varandra - dvs att vi pratar om en sexgrej och så får man prova sig fram på varandra under tiden att man pratar om hur det känns/vad man vill etc. Det kanske låter konstigt men det är riktigt upphetsande och det blir bra. Detta sker ju såklart inte varje gång.

Svar på tråden Rätt nöjd med sitt sexliv - vad krävs för att du ska bli supernöjd?