• Giftskåneman

    När sexlivet dör ut

    Anonym (Mamma) skrev 2019-09-01 05:47:58 följande:

    Vi har levt ihop i nästan 20 år och några såna svackor har vi aldrig haft på så länge iaf. Visst har det hänt att vi inte haft sex på en mån men aldrig längre än så. Sen kan det ju hända att han ändå tyckte att jag var attraktiv men han fick mig att känna mig sjukt oattraktiv. Det är nog mist ett halvår sedan vi hade sex nu (kommer inte ens ihåg sist) och jag får verkligen en jätteklump i magen av tanken att ha sex igen


    En del av mona kompisar vägrar sex när deras fruar varit gravida, ingen har sagt det är pga hennes utseende som gravid utan varit att de är rädda att skada barnet, känns fel att spruta på barnet, att barnet ska minnas han varit i mamman, att mammor är typ heligt och då går det inte ha sex med nån gravid.

    Så att han inte kände för det kan kanske vara nån av dessa anledningar
  • Giftskåneman
    Anonym (Mamma) skrev 2019-09-01 13:34:14 följande:

    Jag ska inte säga att det inte är så men jag har ju varit gravid förut då detta inte har varit ett problem :-/


    Ajdå, tror du det är ett sväpskäl? Att nåt annat ligger bakom?
  • Giftskåneman
    Joyho skrev 2019-09-01 13:54:06 följande:

    Nä, jag vill inte lämna min man heller. Visst har tanken funnits emellanåt att jag inte orkar leva såhär men sen inser jag att jag älskar honom för mycket och han är en alldeles för stor del av mitt liv för att lämna.

    Han säger bara att han inte vet, inget är fel, han ska ändra på sig etc. sen ger han mig ett barmhärtigsknull samma kväll och därefter är allt som det brukar igen. Jag har slutat fråga för några år sen. Det leder ingenvart. Vi har haft den diskussionen så oändligt många gånger utan förändring. Det hade varit mycket lättare att hantera om jag fick en förklaring. Hellre få höra att han inte tänder på mig än att bara gå och undra och fundera.

    Jag hoppas verkligen att det vänder för er. Han skulle ju behöva övertydligt visa att han verkligen är attraherad av dig och älskar dig för att få dig att känna dig fin igen.


    40 års kris?
  • Giftskåneman
    Joyho skrev 2019-09-01 14:07:05 följande:

    En jäkligt lång 40-årskris i så fall som då varat i 7,5 år..


    50 års kris då?
Svar på tråden När sexlivet dör ut