• Anonym (Kemin)

    När sexlivet dör ut

    Anonym (Mamma) skrev 2019-09-01 06:01:39 följande:

    Jag frågade honom sååå många gånger och förklarade hur det fick mig att känna. Enda svaret jag fick var att han bara inte kände för det. Hade han kunnat ge en förklaring tex att han mådde dålig eller var stressad så hade jag haft en annan förståelse och inte tagit det personligt som det blev när svaret var "känner inte för det"


    Kanske er kemi helt enkelt gick snett under gravid. ?

    Försök närma dig sex i din takt, sannolikt sitter det i ditt huvud, och då påverkar det honom som sen påverkar dig......
  • Anonym (Kemin)
    Joyho skrev 2019-09-01 14:07:05 följande:

    En jäkligt lång 40-årskris i så fall som då varat i 7,5 år..


    Har han kollat hormonerna?
  • Anonym (Kemin)
    Joyho skrev 2019-09-01 15:25:45 följande:

    Japp, inget fel på dom. Inget annat fysiskt fel heller och inte deprimerad.


    Kolla hans surfhistorik, finns det ingen porr där så skulle jag skicka han till läkarn en gång till för att kolla upp testosteron nivåerna, att helt tappa driften är onormalt hos oss män (såvitt jag vet) och för låga värden kan orsaka diabetes och förhöja risk för cancer utöver ta bort lust och erektion.
  • Anonym (Kemin)
    Joyho skrev 2019-09-01 16:15:19 följande:

    Det finns sådan historik. Inte för att jag snokat utan för att jag satt nära när han skulle googla och då såg hans sökhistorik. Och jag vet att han runkar när han tror jag inte hör eller ser. Så sexlusten är inte borta, bara riktat mot annat än mig.

    Men nu är ju inte jag TS så jag vill inte ta över hennes tråd. Hon behöver råd och stöd. Jag ville bara visa att hon inte är ensam och att jag förstår att det är tungt. Förlåt TS.


    Sant, men ni 2 kanske hade samma problem i grund.. hursomhelst så kom jag och tänka på en svacka jag hade med hustrun där min lust för henne försvann, och det var när hon började bli mer ?dominant? rent sexuellt, tog tid för oss att komma fram till vad bekymret var eftersom min lust var borta, så sex med henne var inget jag tänkte på.
Svar på tråden När sexlivet dör ut