• sandraabinger

    Äggdonation 2020, vilka är med oss?

    Hej allihopa!

    Jag tänkte att jag startar en tråd för oss som planerar äggdonation 2020! :D vilka är med oss?!

    Om oss:

    Jag är 29 år gammal och min sambo Denny är 33 år gammal, han har en 4 årig son sedan tidigare. Jag själv kom i i klimakteriet när jag var 16 år, fick diagnosen som 22 åring. Vi har stått i kö nu till ÄD på Sahlgrenska sedan januari 2018. Förra veckan fick vi brev om att vi har kommit fram i kön :D Idag ska jag ringa och boka tid för nybesök! Så spännande :D

  • Svar på tråden Äggdonation 2020, vilka är med oss?
  • sandraabinger

    Välkommen Pomona! :)

    Ja kötiden är ju så lång! Men känns som att det är värt det! :) vilket sjukhus står ni i kö till? :)

  • sandraabinger

    Vi fick också höra att det var 2 års kötid på Sahlgrenska, men blev överraskade när det ?bara? tog 1 år och 7 månader! Snart är det eran tur med, så småningom :)

    Vi har hunnit med 2 st möten. Det första var med läkare och barnmorska, fick ta prover både två, vikt och längd samt att de gjorde en gynundersökning på mig :) andra besöket så lämna min sambo spermaprov och vi var på kuratorsamtalet. Nu väntar vi på att de ska godkänna oss, antingen imorgon eller nästa torsdag. Dom har sina teammöten på torsdagar då dom går igenom alla par och godkänner osv :) så nu väntar vi på att de ska höra av sig igen.

    Nej i och med att jag är i förtidigt klimakterie så gick vi rakt på ÄD, har ni gjort något IVF försök innan ni ställde er i kö? :)

  • sandraabinger
    Smulantobe skrev 2020-01-11 21:52:47 följande:

    Härligt, grattis!! När blir det ET och vad är det som gjorde att det inte blev det på en gång utan frysta?


    Tack!! :) jag hoppas på att det blir i februari, väntar samtal från Sahlgrenska. Jag skulle först ha en menstruation, sedan spola livmodern vilket jag gjorde i fredags. Och sedan efter nästa menstruation har dom sagt att vi kan göra återföringen :)
Svar på tråden Äggdonation 2020, vilka är med oss?