Inlägg från: Anonym (felix) |Visa alla inlägg
  • Anonym (felix)

    Förälskad i annan

    Anonym (Undrar) skrev 2019-09-27 23:45:45 följande:

    Puffar upp denna. Sommaren försvann och därmed vår naturliga kontakt. Men det hann bara några veckor innan han addade mig på en spelapp som han vet att jag använder och meddelade att vi måste ju ha nån sorts kontakt annars får han abstin*ns. Sen dess har vi spelat så gott som dagligen. Ibland skriver vi korta meddelanden till varandra om vem som vunnit osv men ingen kontakt i övrigt. Varför skulle han göra såhär, ta den här typen av kontakt om han inte var intresserad? Jag blir så frustrerad av att inte få reda på saker rätt ut. Men jag kan inte heller fråga i det här läget så måste liksom luska mig fram. Hur ska jag tolka? Gör man såhär om man bara vill vara vän? Hjälp!!


    Sluta med den spelapp. Naturligtvis är det en kontakt som visar att han är intresserad av mer än vänskap. Ni håller på att inleda ett förhållande i smyg, genom att ha gradvis mer tvivelaktig kommunikation genom den spelapp. Redan ordet abstinens är ju en tvivelaktig signal. 
  • Anonym (felix)

    Det är nog inte så svårt att förstå vad din nye gamle vän önskar sig. Han vill ha en online affär med en förälskad kvinna med flirt och senare sexchatt. På sikt kanske ett möte någonstans om nu det skulle bli möjligt. Han vill inte lämna sin blonda troféfru, bara ha lite pirr som förgyller vardagen. Oavsett hur attraktiv hon är så finns det inget som är så attraktivt som variation.

    Om du frågar honom rakt ut vad han vill så förstör du ju hans spelplan, eftersom det är spelet där han gradvist flyttar fram sin position som är det spännande.

    Så du får nog bestämma dig om du vill spela med på hans spelplan eller sluta med den spelapp.

  • Anonym (felix)
    Anonym (Undrar) skrev 2020-01-28 10:20:04 följande:

    Det har inte hänt så mkt faktiskt. Vi spelar fortfarande mer eller mindre dagligen med varandra men skriver ganska sällan något och väldigt platoniskt. Har kanske mest gått över i nån slentrian men han fortsätter bjuda in till nya spel och det är ju ett aktivt val ändå. Vi har inte träffats sen i somras, och eftersom vi bara ses genom vänner så lär det dröja några månader till. Verkar han eller jag tycms beredda att ta fler steg, men verkar trivas med att ha varandra på håll?


    Nog verkar det som att motivationen för detta dagliga spelande är mindre platonisk än skrivandet. Är själva spelandet verkligen så underhållande kan man kanske undra eller finns det andra motiv i bakgrunden? Han signalerar fortsatt intresse av att upprätthålla förbindelsen till dig, till framtida ändamål, och du signalerar väl detsamma genom att acceptera hans inbjudan. Vad det leder till i slutändan får vi väl se, men helt oskyldigt är det nog inte.
Svar på tråden Förälskad i annan