• Sun 29 Sep 2019 14:14
    1920 visningar
    44 svar
    -1
    44
    1920

    Förälskad i annan

    Min bästa vän är gift med världens förmodligen bästa man. Han är snygg, intelligent, social, kan prata med alla, städar varje vecka, lagar mat veckans alla dagar OCH älskar sin fru gränslöst mycket. Han hämtar henne vart som helst, och tycker mycket om att umgås med henne! Han har egna vänner, egna intressen, men visar och berättar ständigt för henne hur lycklig han är över att vara gift...

    Ändå blev hon för över 15 år sedan kär i en jobbarkompis, så kär att hon övervägde att lämna allt hon hade, och så kär att hon än idag rodnar hejdlöst när han passerar.

    Som.tur var lämnade hon inte, för jag är rätt säker på att det hade blivit katastrof. Men ändå går den andre liksom aldrig helt ur hennes blodcirkulation.

  • Thu 3 Oct 2019 16:16
    #27
    Anonym (personen) skrev 2019-10-01 07:53:10 följande:
    Det här känns som om det är påhittat för att visa på något moraltänk. Kanske har mannen själv " världens förmodligen bästa man" skrivit det här.
    Jag vet inte riktigt vad jag skall svara dig mer än att det jag berättade är helt och hållet sant. Ingenting uppdiktat. Tyvärr, när du uttryckte dig så tvärsäkert....
  • Thu 3 Oct 2019 16:24
    #28
    Anonym (svin) skrev 2019-10-01 02:49:46 följande:
    Vilken slampa. Stackars hennes ovetande man. 
    Jag tycker också synd om, och jag tycker väldigt mycket om, hennes man, men nej - hon gick aldrig i säng med den andre. Båda var gifta sedan många år. Hon blev uppriktigt kär, inte enbart kåt eller förälskad - utan djupt kär.
    Jag ser henne faktiskt inte som en slampa, utan någon som råkade korsa sin väg med någon annan hon också hade kunnat leva sitt liv med.
    För min del väljer jag som vän att vara lyssnare och bollplank, ge henne en vidare syn, och aspekter ganska rakt. Inte att döma henne. 
    Hon valde sin man, med öppna ögon. Men jag ser dagligen att den andre fortfarande påverkar henne innerst inne.
  • Thu 3 Oct 2019 17:13
    #31
    Anonym (personen) skrev 2019-10-03 16:41:58 följande:

    Jag betvivlar inte att det kan vara sant. Det jag tvekar om är vem som skriver pga att det är för mycket detaljer om hur bra han är.

    Det känns som om att det är du, "världens förmodligen bästa man", som skriver.


    Nej, jag är sedan över 15 år hennes närmaste vän. Vi umgås också med familjerna, så jag känner hennes man rätt så väl - och jag tycker faktiskt uppriktigt att han är en fantastisk man. Själv är jag lesbisk, så att ingen inbillar sig att jag har en crush på honom. Men han är den bästa man jag träffat.

    Jag tror inte att hon blivit lycklig med den andre mannen, av flera skäl. Har aldrig sagt så till henne, bara att jag stöttar henne "no matter what"
  • Thu 3 Oct 2019 17:45
    #33
    Anonym (personen) skrev 2019-10-03 17:33:14 följande:

    Alltså jag tycker synd om henne för att hon inte fick den hon helst ville ha.

    Jag tycker synd om hennes man för att han har en fru som helst ville ha en annan men valde att stanna kvar hos honom bara för att han var en bra man. Fast det vet han ju inte om. Om jag hade varit mannen hade jag låtit henne gå till den andre mannen om hon velat. Man kan ju inte hålla kvar någon mot sin vilja när det gäller kärlek. Inte annars heller naturligtvis.


    Som.observatör tänker jag att hon i verkligheten inte fick den hon ville ha, men som hon samtidigt aldrig levt ett vardagsliv med....

    Men de pratade om allt i oändliga timmar, det gör hon inte med sin man. Det är något med personkemin, den sprakande karisman.
Svar på tråden Förälskad i annan