Inlägg från: Anonym (.) |Visa alla inlägg
  • Anonym (.)

    Får alla göra tidigt ultraljud?

    Feffe skrev 2019-09-03 17:23:44 följande:

    Hej på er! Jag hoppas återigen att jag ska få kloka och bra svar ifrån er på familjeliv!

    Jag har nyligen plussat och är nu i vecka 5! Jag har INGA graviditetssymtom, vilket jag vet kan komma senare. På sätt och vis är det skönt, men ända är det rätt frustrerande att inte känna att man är gravid. Jag har en ganska stor oro att det skulle kunna vara så att jag fått missfall eller dylikt. Vilket har lett till att jag är väldigt sugen på att göra ett tidigt ultraljud. Jag har fått inbokat ultraljud på mvc vecka 12! Men jag skulle gärna vilja göra ett tidigare med. Vad jag läst så är det inget man får ifrån mvc om man inte har en anledning. Så jag går i tankarna att åka några mil och betala några hundralappar för att göra det privat i vecka 8 ca!

    Nu till min fråga, får alla göra tidigt ultraljud privat på egen bekostnad, eller kan det bli sura miner eller dylikt ifrån mvc / barnmorska sen i vecka 12 när dom utför det ?första? ulatrljudet. Jag är helt ny på denna front så inga dumförklaringar tack! :)


    Jag bokade både tidigt ultraljud (v9) och kub privat och det var inga problem. Jag fick trots det behålla det tidiga ultraljudet som ingick (v14). 
Svar på tråden Får alla göra tidigt ultraljud?