• Ellifant

    IVF kliniken vill ej gå vidare för att hjälpa oss

    [quote=79881376][quote-nick]gravidönskan skrev 2019-09-05 20:56:51 följande:[/quote-nick]Hej!

    Åhh vad jag förstår er känsla av förtvivlan. Ni har säkert försökt länge som det är och det beskedet är ju som ett slag under bältet. Vid vårt första försök fick vi precis 3 blåsor, och det blev avbrutet. Däremot blev vi spontant gravida under det försöket. Därefter har jag som regel fått 8 äggblåsor vid nya ivf då vi försöker få syskon. Däremot har vibockså behövt höga doser. För oss funkar gonal f mycket bättre än menopur, det är olika![/

    Hej kapar tråden lite.. men jag fick med avbryta vår första ivf försök pga bara 3 blåsor hade växt till sig. Men blev ändå gravid på det försöket, nu maler tankarna om hur det blir med syskon... så får man fråga vilken anledning ni har svår att få barn? Hos oss har jag pco och min man lite dåliga simmare..

    Till ts vill jag med säga att där är mycket kvar dom kan testa och som någon annan i tråden skrivit hade jag frågat efter långa protokollet... sen beror mycket på varför man gör ivf.. ålder..mm. Min gyn sa att det kan vara en slump att äggen inte växer till sig en månad men gör det nästa månad på samma dos.

    Ja och nu när du tar ägglossningsprutan se till att ha samlag.. jag tvinga min man till det en hel vecka efter.

Svar på tråden IVF kliniken vill ej gå vidare för att hjälpa oss