• Anonym (Anony­m se)
    Fri 6 Sep 2019 14:24
    4230 visningar
    192 svar
    192
    4230

    Konflikt med svärmor

    För det första ska din svärmor ge fan i sin vuxna sons relationer och låta honom reda ut dem själv. Hon kan inte ha alla hästar hemma om hon gör sådär.

    För det andra så jävla slappt av din sambo att inte uppmärksamma dig, trots att du gjort det för honom. Min sambo gjorde ungefär samma sak när jag fyllde 30. Jag var utomlands och firade med vänner, och kvällen innan min födelsedag skrev han "hoppas du får en bra dag imorn". Och jag trodde nog ändå att jag skulle få vakna till ett gulligt grattis-sms på min 30-års dag, men icke! Dagen gick och det var knäpptyst, till slut skrev jag och frågade varför han inte grattade mig, varpå han svara "men gjorde jag inte det igår?".

    Var såååå besviken och kände mig så oviktig. Han skulle kompensera sen med att köpa fina saker, men det var så uppenbart att han försökte köpa sig fri från sitt dåliga samvete...

  • Anonym (Anony­m se)
    Fri 6 Sep 2019 14:36
    #6
    Anonym (Ledsen) skrev 2019-09-06 14:30:32 följande:

    Jag känner samma sak, vad är de för fel. Innan min sambo träffade mig hade han inga längre förhållanden, max två år. Då var han alltid hemma hos mamma vid semestrar, högtider etc. Jag kanske hittar på detta för att få en förklaring men jag tror nu att hon är avundsjuk på mig för att han inte finns i hennes liv på samma sätt. .


    Så kan det vara. Blir nog jobbigt för en del som inte lyckats klippa navelsträngen när en ny kvinna kommer in i mammas lilla pojkes liv...
Svar på tråden Konflikt med svärmor