• Fri 6 Sep 2019 18:09
    1152 visningar
    15 svar
    15
    1152

    Hur orkar man fortsätta försöka??

    Planerarbarn19 skrev 2019-09-06 16:07:48 följande:

    Hejsan, känner att jag behöver skriva av mig och dela lite tankar och upplevelser här och hoppas någon kan svara mig..

    Jag har kört min första kur gonal f, fick två stora ägg och tog Ovitrelle på dag 15. Min gyn va verkligen övertygad om att nu jäklar kommer de gå!! (Har varit utan p-piller i snart ett år och prövat letrozol eftersom jag har massa ägg men som har svårt att växa men har inte pco eller va de heter.. funka inte så bra med letrozol men fick fantastiska resultat första gången med gonal f)

    Igår på dag 25 i cykeln fick jag helt plötsligt en blödning som jag fortfarande har idag :( fattar ingenting... varför går de aldrig för mig? Hur fasen orkar man fortsätta försöka hela tiden när de känns som de aldrig kommer gå? Va fan är de för fel.... Tyckte de va jobbigt att ta dom där jäkla sprutorna så min sambo fick ta dom på mig, blåmärken över halva magen.. Jag känner att jag bara blir mer o mer deprimerad, otaggad på allt här i livet typ.. Nån i samma sits?


    Jag hade en otrolig dipp förra hösten efter vår utredning var klar och vi fick oförklarligt barnlösa och det kändes som att alla runtomkring bara nös så var de gravida. Så jag bokade tid till en terapeut genom min vårdcentral och fick komma till en tjej som också hade kämpat med barnlöshet och det var det bästa jag kunde gjort. Hon hjälpte mig jättemycket! Så mitt råd är att gå och prata med någon. Fråga på gyn om de vet någon som de kan rekommendera eller ta det genom den vanliga vården. Att vara barnlös är en kris och man får en krisreaktion som man behöver hjälp med. Har tänkt mycket på detta och tycker det borde erbjudas samtalsstöd efter man gjort utredningen. Man kan ta sig ur det själv så klart men det kommer gå mycket lättare och snabbare med stöd!
Svar på tråden Hur orkar man fortsätta försöka??