Inlägg från: Physalis |Visa alla inlägg
  • Physalis

    Jag är youtube-missbrukare!

    Missbrukare vet jag inte, men jag föredrar Youtube över tvtittande. Så det blir väldigt ofta helkvällar med Youtube. Precis som du tittar jag framförallt på privatpersoner och inte videos producerade av företag.


    Korrekturläser som en kratta
  • Physalis
    AniieeHär skrev 2019-09-07 17:09:58 följande:

    Tittar du på någon särskild?


    OH ja. Följer flera olika, en del för pinsamma att nämna här ^^. Älskar filmkritiker för att ta en kategori. Både de som trasar sönder minsta detalj så som yourmovieSucksDOTorg. Och de som tittar ur större perspektiv som (seriös) Pop Culture Detective och (humoristisk) JLongbone.

    Det är både intressant att få ta del av skräckfilmer jag inte klarar av att se men också se mönster och detaljer som jag själv inte uppfattat.

    Under samma ämne så gillar jag att titta på bok kritiker. Då är jag mer intresserad av att titta på folk som trashar dåliga böcker som t ex fifty shades of Grey. Tycker också det är intressant när de jämför filmversion mot orginalbok (och ibland datorspel). Där har vi t ex KrimsonRogue och Dominic Noble.

    En sista är att nämna (om du vill ha tips på kanaler) är wheezyWaiter. Han är en vuxen men ganska barnslig (för mig på ett roligt sätt) Youtubekomiker som bland annat testar olika populära saker i en månad och sen pratar om erfarenheten efteråt.
    Korrekturläser som en kratta
  • Physalis
    AniieeHär skrev 2019-09-07 17:59:24 följande:

    Haha, alla du nämt har jag tittat på sedan start i princip, förutom Pop Culture Detective (är inte det nånting MacIntosh? Gillar inte honom....) JLongbone och wheezyWaiter. Borde kolla in wheezyWaiter, dock......


    Haha ^^ kul att man hittar samma kanaler trots det stora utbudet. Sen kan man ju inte gilla allt, pop cult... kan jag förstå om man irriterar sig på t ex.

    Gillar du de jag nämnt så kan jag recommendera Mauler och The cosmonaut variety hour. Fast du har säkert koll på de med.
    Korrekturläser som en kratta
Svar på tråden Jag är youtube-missbrukare!