Inlägg från: Anonym (Nix) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Nix)

    Sova borta? (Barn under 1 år)

    Men alltså NEJ, bara nej. Inte okej att lämna sitt två månader (!!) gamla barn över natten. Runt ett år bör barnet vara åtminstone. Varför skaffar man barn om man ska börja lämna bort dom så tidigt så länge??

  • Anonym (Nix)
    EbSmith skrev 2019-09-08 08:22:18 följande:

    Du vet ju för det första ingenting om vår situation, för det andra: hur gör man i andra länder där föräldraledigheten är begränsad och man är beroende av släktingar och nannys? Blir alla de barnen psykopater enligt din motorik?


    Jag var inte sagt något om att barn som lämnas blir psykopater. Men finns ju ett ganska stort spann mellan att bli psykopat och att få den allra bästa och tryggaste uppväxten... De flesta välfungerande människorna vill att deras barn ska få det sistnämnda och experimenterar inte men sina små spädbarns anknytning och trygghet. Visst om man har en allvarlig förlossningsdepression eller annan allvarlig psykisk ohälsa som någon ovan skrev om så är det kanske det minst dåliga alternativet och ett råd man få. Men ingen professionell psykolog skulle rekommendera det till en frisk och välfungerande förälder.
Svar på tråden Sova borta? (Barn under 1 år)