• Clemmentina

    Letrozol, flera?

    Lunne skrev 2019-10-01 11:17:42 följande:

    Min mens är precis slut så det skulle vara dags för 9e försöket med Letrozol, om jag inte hade lyckats glömma att börja med dem på dag 3... Men med 8 misslyckade försök känns det som att vi lika gärna kan göra ett utan, det ska i alla fall bli intressant att se hur et ser ut på dag 12-kontrollen hos gyn när jag inte tagit piller :) Om inget hänt innan ska vi få remiss till IVF i december, hoppas du kommer fram till något bra med din läkare!


    Det är nog inte fel att ta en paus! Vår gyn skickar in remiss till ivf nu i oktober. Jag kommer köra två kurer med Letrozol till men sen tycker läkaren att jag ska pausa. När är cd12? Du får berätta hur det går!
  • Clemmentina
    Lunne skrev 2019-10-08 10:35:52 följande:

    På VUL idag såg de en äggblåsa på 23mm, så typ ingen skillnad mot alla de månader jag inte missat Letrozol... Så jag hoppas på ÄL om några dagar och att detta ska bli den månad då det tar sig!


    23 mm är bra, då trodde väl gynekolgen på ägglossningen vilken dag som helst!? Har ni fått några svar på proverna ännu? Håller tummarna att det tar sig nu! :)
    Lunne skrev 2019-10-03 10:36:47 följande:

    Hur många kurer Letrozol kommer du ha tagit då?

    Jag ska till läkaren nästa tisdag. Det kommer bli på cd13 då min mens kom en dag tidigare än beräknat denna månad, så borde vara typ dagen innan ÄL om jag hade ätit Letrozol. Så vi får se vad som händer nu :)


    Jag är på 4:e kuren nu. Bim någon gång i mitten av nästa vecka. Försöker få tag på kliniken idag så att de kan skicka in remissen för ivf.
  • Clemmentina
    Lunne skrev 2019-10-08 15:52:57 följande:

    Japp, om jag inte får utslag på ÄL-test inom tre dagar ska jag ta Ovitrielle. Mina prover var utan anmärkning och läkaren skickade remiss för äggledarspolning, så jag hoppas få det inbokat till början av nästa cykel, ifall det inte tar sig.

    Hur kommer det sig att ni bara ska göra 4 försök med Letrozol innan IVF? Det låter ju skönt att komma vidare snabbt iförsig :)


    Det låter som en bra plan och skönt att få äggledarspolning gjort också.

    Jag har precis fyllt 36 och enligt läkaren är det inget att vänta på. Uppfattade det lite som att han trodde att det skulle ha tagit sig vid det här laget annars. I Göteborg är det 6-12 mån kötid för ivf (om vi inte väljer testa privat) så vi kommer göra 6 försök med Letrozole. Därefter tyckte gynekolgen att min kropp skulle vila från medicin. De (han) verkar generellt vara skeptiska till mediciner.
  • Clemmentina
    elsaaas skrev 2019-10-11 22:37:44 följande:

    Hur går det för er alla? 

    Jag är nu på dag 29, och har inga symptomer alls varken för det ena eller andra. Men jag har heller inte orkat engagera mig på samma sätt denna gång, jag är nu så inställd på IVF och mina tidigare dåliga känslor för det har börjat vändas till nervositet och ärligt talat känner jag mig peppad för det! Vet inte ännu när det blir, men förhoppnigsvis så kan vi starta här i Storbritannien i början på nästa år. 


    Min mens är på gång nu så startar snart 5:e försöket med Letrozole. Ställer mig också in på att vi kommer behövs ivf! Hur mår du nu?
  • Clemmentina

    [quote=79970969][quote-nick]elsaaas skrev 2019-10-18 01:33:04 följande:[/quote-nick][/quote]

    Det låter bra att tillåta sig att göra annat och skönt att kötiden inte verkar vara så lång. Vi får räkna med minst 6 månader om vi inte gör privat. Men man vet aldrig det kan gå när man minst anar det. Jag hoppa verkligen på den här månaden för oss båda!

  • Clemmentina

    [quote=79970969][quote-nick]elsaaas skrev 2019-10-18 01:33:04 följande:[/quote-nick][/quote]

    Det låter bra att tillåta sig att göra annat och skönt att kötiden inte verkar vara så lång. Vi får räkna med minst 6 månader om vi inte gör privat. Men man vet aldrig det kan gå när man minst anar det. Jag hoppa verkligen på den här månaden för oss båda!

  • Clemmentina
    elsaaas skrev 2019-11-20 21:38:47 följande:

    Hur går det för er alla? 


    Inne på sjätte kuren med Letrozole nu. Hoppas på ägglossning nästa vecka. I kön för ivf. Hur går det för dig? :)
  • Clemmentina
    Vicktoria88 skrev 2019-11-21 20:01:24 följande:

    Jag är på cd 25 (dubbeldos letrozole) fick en stegring på cd 18 äl test men vet inte om det var tillräckligt starkt, någon som orkar analysera? :p blir lite galen av att gå och undra! har haft super ont i brösten också från cd 16 ungefär så man hoppas ju såklart!

    hur går det för dig?!


    Jag håller med Bonzo om cd18! Jag får aldrig mer positiva test än så och då får tag glad gubbe på det digitala.
  • Clemmentina
    elsaaas skrev 2019-11-21 22:56:10 följande:

    Spännande! Håller alla tummar och tår för* 

    Jag får ibland samma resultat på mina ägglossningstest, jag har dock övergått till Clearblues test med gubben. Jag blir så stressad av att analysera testen annars!

    Vi har gjort för sjätte och sista försök med Letrozol, som inte blev något. Så nu står vi i kö för ivf. Allt mellan 4-6 veckors väntetid trodde min läkare, så ganska fort ändå! Känns väldigt bra, och kan knappt vänta på att få börja! Är dock så orolig att något ska strula till det på vägen dit, i och med att vi tillfälligt bor utomlands. Men jag hoppas det går bra! 


    Vad tråkigt men skönt att väntetiden på ivf är kort. Håller tummarna för att allt löser sig på smidigaste sätt för er. :) I Västra Götalandsregionen där vi bor är den 6-8 månader.
  • Clemmentina
    elsaaas skrev 2019-11-22 10:21:33 följande:

    Ja det känns bra! 

    Hoppas att det går bra för er också! Och att kötiden går fort för er :)

    Hur många Letrozol kurer kommer ni göra? 

    Vi har inte bestämt oss hur vi ska göra nu den här tiden före ivf, jag känner att jag behöver få en paus. Leva normalt, inte ha sex på bestämda dagar och hela tiden tänka på vad jag äter, dricker och gör. Men jag undrar om man kan slappna av efter att ha hållit stenkoll ett längre tag? 


    Det låter vettigt att ta en paus och leva normalt. Men det är nog som du skriver svårt att slappna av. Vi kör sjätte och sista kuren nu. Jag har redan rejäl värk i äggstocken på cd9. Det gör mig orolig, är rädd för att det är en cysta eller något.
Svar på tråden Letrozol, flera?