Inlägg från: Anonym (Sanna) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Sanna)

    Hjälp!! Vem har rätt i denna händelse!!!???

    Nu är jag lite ot, men tycker att ni i framtiden gör upp att du tar nattningen om sambon inte kan hantera nattning utan att bli arg.

    Bättre än att diskuteea vem som gjorde mest fel är att komma fram till hur ni ska lägga upp vardagen i framtiden för att undvika liknande situationer.

  • Anonym (Sanna)
    Kaninkramen skrev 2019-09-10 06:57:03 följande:

    Och.. när jag påpekade för henne att hon gjorde fel, så gjorde jag det med lugn samtalston. En fortsättning på diskussion vi haft tidigare om arg attityd i hemmet där alla varit inblandade i samtalet, även vår dotter.

    Min sambo säger att jag inte hade nån rätt att kritisera henne inför barnen,. Jag vill mena att det är min plikt att göra allt jag kan för att inte barnen skall ta skada.


    Det var en akut situation alltså? Som du avstyrde?

    I ts låter det mer som en dålig attityd och den är nog bättre att diskutera när barnen inte hör. Om nattningssitiationen stressar den andre föräldern är de bärttre att du tar nattningen. Det hjälper rimligen ditt barn mer att ni byter nattningsrutin än att nii har ett upplägg som gör att ditt barn far illa och som du ska försöka avbryta gång på gång.

    Om du menar att din sambo har ett förhållningssätt till barnet som gör att barnet far illa känns ju det som ett vikigare problem att ta tag i än det ni dis,uterar nu.
Svar på tråden Hjälp!! Vem har rätt i denna händelse!!!???