• Tue 10 Sep 2019 13:06
    949 visningar
    34 svar
    +1
    34
    949

    Hjälp!! Vem har rätt i denna händelse!!!???

    Kaninkramen skrev 2019-09-10 12:52:18 följande:

    Tack för all input. Ja, vi behöver förändra upplägg och förhållningsätt båda. Nu har jag blivit tvungen att kräva en ursäkt för att kunna gå vidare och prata om det här. Min sambo har ALDRIG, under vårt 14 år långa förhållande bett om ursäkt för nått. Hon kan inte ens se att hon gjort nått fel i detta heller. Om jag ber om ursäkt för det jag sa, så kommer hon inte be om ursäkt sen för sin totalt ansvarlösa överreaktion. Så har det alltid varit. Och detta handlar inte om mig utan om våra barn. Hon kommer återupprepa det här om jag inte får klart för mig att hon förstår.


    Framför allt måste ni börja med er attityd till varandra. Ingen förändring kommer att hålla i längden om ni fortsätter med den trista attityden mellan er. Din sambo är en jämlik partner och inte nån du ska uppfostra och sätta på plats. Den inställningen leder bara till hur ni redan har det.

    Har din sambo själv något funktionshinder/diagnos? Eller du? Annars finns det ingen som helst orsak till din behandling av henne.

    (Det var väl du som i somras åkte på semester med barnen och sambon fick stanna hemma som straff för att hon inte tvättat?)

    Er relation låter dysfunktionell.
Svar på tråden Hjälp!! Vem har rätt i denna händelse!!!???