• Tue 10 Sep 2019 08:56
    5777 visningar
    163 svar
    +1
    163
    5777

    Vad ska män göra då?

    Enkelt. Bättre lära sig vad som attraherar kvinnor, dels sexuellt men också som relationspartner.

    Och det har kommit massor med tips här på fl om vad man kan göra.

  • Tue 10 Sep 2019 11:21
    #6
    +3
    CFly skrev 2019-09-10 10:20:38 följande:

    Man hör ofta att kvinnor inte ska ändra på sig. De ska få vara som de är och inte nöja sig med mindre än vad de finner attraherade av. 

    Men du förespråkar alltså att män ska ändra på sig själva. Varför är det så att män ska läsa på om kvinnor, ändra på sig själva för att få framgång medans kvinnor inte behöver göra det?


    Du utgår från fel premisser. Kvinnor som inte attraherar män behöver också ändra sig för att hitta en man. Eller ändra sina krav. Men kvinnor nöjer sig i större utsträckning att vara själva än att ha en man de inte känn er 100% för.
  • Fri 13 Sep 2019 22:02
    #20
    CFly skrev 2019-09-13 20:18:37 följande:

    Tror att det är det här kvinnor aldrig kommer förstå. För hos kvinnor så dyker den där mannen upp förr eller senare och dem får till det. 

    Men så är det inte för vissa män. Vissa väljs helt enkelt inte trots att dem inte är obehagliga eller konstiga. Men det här förstår inte kvinnor för det finns inte i deras värld.


    Är det vi som inte förstår? Trots att många av oss faktiskt tar första steget många gånger kommer ändå ingen att ta steget gentemot dig om du inte attraherar kvinnor. Det ändras inte beroende på vem som tar första steget.
  • Sat 14 Sep 2019 17:25
    #24
    +1
    Physalis skrev 2019-09-14 10:39:28 följande:

    Det kommer aldrig att hända för alla män är inte ute efter att "straffa" kvinnor av någon verklighetsfrånvänd fantasi. De flesta män är vettiga människor.

    Jag förstår att det är tufft om man har det svårt men

    om du öppnar ögonen och ser dig runt så kommer du förstå att alla möjliga män hittar partners. Sen finns det ett litet gäng som inte gör det av olika anledningar. Dessa anledningar är knappast att de gör alla rätt men kvinnor är onda.

    Jag säger inte att alla män som har svårt att hitta partners är obehagliga. De flesta är säkeligen fina människor som förtjänar alla sympati. Jag säger att alla män som sitter här och på andra forum och diskuterar hur det är kvinnors fel att de själva inte har partners, är obehagliga. Stor skillnad.


    Kunde inte sagt det bättre och visst finns det många bra män som har det svårt att hitta kvinnor. Fick kontakt med en här på FL för några år sedan som var över 30 och aldrig ens kysst en tjej. Han verkade så rar och trevlig att jag erbjöd mig att coacha honom. Och inom två år hittade han en tjej och idag är han gift och har 2 barn. Inte en enda gång andades han ens om att kvinnor har för höga krav eller liknande. Han visste att det var på honom de hängde men han visste inte hur han skulle börja.

    Vissa har det enklare att hitta tjejer men det går även för andra om man vet vad som behövs. Och ja, det finns tjejer som inte vet hur man får en man heller och därför blir ensamma hela livet.
  • Tue 17 Sep 2019 12:43
    #41
    CFly skrev 2019-09-17 11:56:53 följande:

    Fast nu ska vi ju inte försöka hitta bevis på det ena och andra att slänga på varandra. 

    Det intressanta är vad män ska göra för att få upp sina resultat med tjejer och samtidigt känna att det sker på en rättvis spelplan. 

    Ett experiment, en tjej och en kille går ut och ställer sig på krogen och ser allmänt trevlig ut. Båda har order om att inte aktivt ragga. 

    Vem kommer få det största urvalet att välja på? Inte sagt att den rätte finns där. Men ju större urval att välja bland desto större chans att en bra kille/tjej finns där eller hur.

    Tror inte vi behöver ens göra experimentet för att förstå att tjejen kommer ha 5-6 kanske 10 killar att ändå välja på under kvällen. 

    Killen, om han har tur och köpt en trisslott och fått en vinst. Ja skämt o sido kanske kan 1 tjej ha kommit och pratat med honom. 

    Ungefär så ser det ju ut. 

    Låt säga det här tar jag ur luften. Låt säga du behöver 100 personer för att hitta en bra du vill ligga med. 

    Tjejen som får 10 killar att välja på per kväll behöver då om jag kan matten rätt 10 utgångar för att få till det. = 2-3 mån.

    Killen behöver 100 utgångar för att få till det. = 1-2 år. 

    Så hur förbättrar man killarnas odds i detta??


    Är det bara ons du är intresserad av?
  • Tue 17 Sep 2019 13:23
    #49
    CFly skrev 2019-09-17 13:01:09 följande:

    Exemplet tar upp ons. 

    Men situationen kan även appliceras på förhållanden. Du måste träffa tillräckligt många för att hitta den rätta. Tjejer kommer ha ett större utbud även där.

    Så hur gör man för att utjämna dessa siffror? 


    Enkelt. Män kan bli lika selektiva som kvinnor och inte vilja sätta på allt som rör sig. Ha lika höga krav som kvinnorna har.
Svar på tråden Vad ska män göra då?